Site icon TheCars.gr

YouTuber ανακάλυψε εκατοντάδες εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα μέσα σε ορυχείο

YouTuber ανακάλυψε εκατοντάδες εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα μέσα σε ορυχείο

Ένας YouTuber ανακάλυψε μια απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων Volkswagen εγκαταλειμμένα μέσα σε ένα ελβετικό ορυχείο.

Κανείς δεν ξέρει γιατί, πώς ή πότε αυτά τα αυτοκίνητα κατέληξαν εκεί, αλλά σίγουρα είναι μια στενάχωρη εικόνα για τους λάτρεις των αυτοκινήτων. Μερικά από τα αυτοκίνητα, είναι πολύ πέρα από την ημερομηνία λήξης τους, άλλα είναι σχετικά νέα.

YouTuber ανακάλυψε εκατοντάδες εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα μέσα σε ορυχείο

Ορισμένα από αυτά, είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ίσως λόγω του ορυχείου, το οποίο τα προστάτευε από το εξωτερικό περιβάλλον.

Το ελβετικό ορυχείο είναι ουσιαστικά μια έκθεση αυτοκινήτων Volkswagen.

Ο YouTuber που διαχειρίζεται το κανάλι Exploring The Unbeaten Path ενημερώθηκε για την ύπαρξη αυτού του ορυχείου στην Ελβετία. Μόλις έφτασε, δεν μπορούσε να πιστέψει τα μάτια του.

YouTuber ανακάλυψε εκατοντάδες εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα μέσα σε ορυχείο

Το ορυχείο είναι κάτι ανάμεσα σε νεκροταφείο και σε έκθεση αυτοκινήτων με δεκάδες VW. Τα περισσότερα από αυτά είναι Golf και Beetle των δεκαετιών του 1970 και του 1980. Είναι ενδιαφέρον ότι υπάρχουν επίσης ένα δύο αυτοκίνητα που τροποποιήθηκαν εκτενώς, πριν αφεθούν εδώ να «πεθάνουν».

YouTube video player

YouTuber βρίσκει εγκαταλελειμμένη Ferrari F1 σε παρατημένο τροχόσπιτο 

Θα υπάρξει ποτέ άλλο Volkswagen Beetle;

Το αρχικό Beetle, ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα αυτοκίνητα όλων των εποχών. Η Volkswagen πούλησε πάνω από 21 εκατομμύρια μονάδες σε μια περίοδο παραγωγής 65 ετών.

Μεταξύ των αρχών του 2000 και των τελών του 2010, η VW παρουσίασε επίσης το New Beetle, μια σύγχρονη εκδοχή, εμπνευσμένη από το αρχικό μοντέλο. Παρέμεινε σε παραγωγή για (σχεδόν) δύο δεκαετίες, αλλά διακόπηκε το 2019.

Το πρόβλημα είναι ότι ο όμιλος VW τα πηγαίνει πολύ καλά, αλλά η ίδια η Volkswagen, όχι και τόσο.

Οι πωλήσεις στις ΗΠΑ έφτασαν στο αποκορύφωμά τους περίπου στα μέσα της δεκαετίας του 2010, μετά μειώθηκαν απότομα και τώρα αγοράζονται «πλαγίως». Η VW ξοδεύει δισεκατομμύρια για τη μετάβαση στα ηλεκτρικά οχήματα, κάτι που έχει αντίκτυπο σε ορισμένες πτυχές της επιχείρησης.

Αυτό λέει κάτι, όμως. Το επόμενο Beetle ίσως θα είναι ηλεκτρικό.

Exit mobile version