Site icon TheCars.gr

Voyah Zhiyin: Το ηλεκτρικό SUV με 901 χιλιόμετρα αυτονομίας

Voyah Zhiyin

Το Voyah Zhiyin παρουσιάστηκε στις 5 Αυγούστου. Διατίθενται τέσσερις εκδόσεις του αυτοκινήτου, αλλά οι τιμές δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Είναι το πρώτο μοντέλο της Voyah που  και υπογραμμίζει την επιθυμία της μάρκας να εισέλθει σε περισσότερες αγορές στο εξωτερικό.

Voyah Zhiyin

Διαθέσιμο μόνο ως ηλεκτρικό, το Voyah Zhiyin βασίζεται στην Ηλεκτρική Έξυπνη Ασφαλή Αρχιτεκτονική (ESSA) της Dongfeng και θα είναι εξοπλισμένο με μια νέα γενιά του “Lanhai Power-BEV”. Είναι το τέταρτο μοντέλο της Voyah, η οποία συνεχίζει με το σχεδιασμό οικογενειακού στυλ.

Voyah Zhiyin

Υπάρχουν φώτα τύπου διάβασης τόσο μπροστά όσο και πίσω. Στο μπροστινό μέρος, αυτά ενσωματώνονται με το λογότυπο Voyah.

Οι πίσω τροχοί, έχουν μαύρο περίγραμμα γύρω τους, ενώ οι μπροστινοί τροχοί όχι. Υπάρχει επίσης στοιχείο που μοιάζει με πτερύγιο καρχαρία. Το Zhiyin έχει μαύρη οροφή πάνω από τη γραμμή των παραθύρων, η οποία έχει ράβδους.

Voyah Zhiyin

Το Voyah Zhiyin έχει διαστάσεις 4725, 1900 και 1636 mm και το μεταξόνιο του είναι 2900 mm. Το βάρος των εκδόσεων, είναι είναι 2099, 2145 και 2227 kg.

Με μία πρώτη ματιά, στο εσωτερικό μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχει μόνο μια μεγάλη οθόνη ψυχαγωγίας τοποθετημένη στο ταμπλό. Ωστόσο, υπάρχει ένας μικρός πίνακας οργάνων ενσωματωμένος γύρω από τους αεραγωγούς και υπάρχει οθόνη head-up.

Voyah Zhiyin

Το Zhiyin έχει πόρτες χωρίς πλαίσιο και διαθέτει δερμάτινα καθίσματα. Είναι είναι εξοπλισμένο με έξυπνο πιλοτήριο και έξυπνο σύστημα οδήγησης της Huawei.

Voyah Zhiyin

Διατίθενται εκδόσεις τόσο με έναν όσο και με δύο κινητήρες. Οι εκδόσεις κίνησης στους πίσω τροχούς, έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες 215 ή 230 kW. Εξοπλισμένο με μπαταρία 77 kWh, η έκδοση του ενός κινητήρα, έχει αυτονομία 625 km και, στην έκδοση μεγάλης αυτονομίας, η αυτονομία φτάνει τα 901 km, χάρη σε μια μπαταρία 109 kWh.

Voyah Zhiyin

Η έκδοση δύο κινητήρων, χρησιμοποιεί έναν ηλεκτρικό κινητήρα 160 kW και στους δύο άξονες. Είναι εξοπλισμένο με την μπαταρία 77 kWh, δίνοντας αυτονομία 570 km. Το Voyah Zhiyin χρησιμοποιεί μια πλατφόρμα αρχιτεκτονικής 800V και συνοδεύεται από δυνατότητα φόρτισης 5C.

Αυτό σημαίνει ότι το αυτοκίνητο μπορεί, σε 15 λεπτά, να προσθέσει 515 km αυτονομίας.

Voyah Zhiyin

Το νέο αυτοκίνητο αποτελεί βασικό μέρος της στρατηγικής Let’s Voyah, η οποία στοχεύει στην επέκταση της μάρκας σε 60 χώρες σε έξι ηπείρους με ετήσιες πωλήσεις 500.000 μοντέλων έως το 2030.

Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν πριν το τέλος του έτους στην Κίνα.

Exit mobile version