Site icon TheCars.gr

Toyota: νέο αγροτικό με μόλις 10.000 ευρω [Βίντεο]

Toyota: νέο αγροτικό με μόλις 10.000 ευρω [Βίντεο]

Η κατηγορία των pickup διαθέτει φανατικούς φίλους και οπαδούς στην Ελλάδα, έχοντας διαγράψει μια πορεία αρκετών δεκαετιών στην ελληνική ύπαιθρο και δημιουργήσει μια παράδοση που θα ζήλευαν οι περισσότεροι.

Hilux An Unbreakable Bond - 60s l Toyota New Zealand

Προτάσεις όπως το Toyota Hilux έχουν γράψει τη δική τους χρυσή σελίδα στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανίας, πριν ωστόσο περάσουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας θα δώσουν μια τελευταία και φαντασμαγορική παράσταση.

Toyota: νέο αγροτικό με μόλις 10.000 ευρω [Βίντεο]

Έτσι, λοιπόν, η Toyota αποφάσισε να σχεδιάσει ένα pickup, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται στις εκάστοτε μεταφορικές ανάγκες, διαθέτοντας μια εξαιρετικά ευέλικτη αρχιτεκτονική.

Το IMV 0, όπως ονομάζεται, έχει απαλλαχθεί από τις σύγχρονες εξοπλιστικές υπερβολές, διαθέτοντας μονάχα τα απαραίτητα στο εσωτερικό του. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι αν το θελήσει κάποιος δεν θα έχει την ευκαιρία να το εξοπλίσει, καθώς το νέο pickup της Toyota προσφέρει αν μη τι άλλο εκτεταμένες δυνατότητες εξατομίκευσης.

Στη βάση του πάντως παραμένει λιτό και απέριττο, σχεδόν πρωτόγονο, με έναν δίλιτρο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 140 ίππων να αναλαμβάνει την κίνηση του ιαπωνικού pickup, πλαίσιο του οποίου έρχεται από το Hilux.

Toyota: νέο αγροτικό με μόλις 10.000 ευρω [Βίντεο]

Ακόμα και η τετρακίνηση δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη στην περίπτωση του Toyota IMV 0, καθώς θα προσφέρεται προαιρετικά συμπληρώνοντας το μηχανικό κιβώτιο των πέντε σχέσεων.

Εκτός των σπαρτιάτικων προδιαγραφών του, το Hilux IMV 0 διαθέτει ένα ακόμα συγκριτικό πλεονέκτημα που του επιτρέπει να κρατά το κόστος σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Το γεγονός ότι θα παράγεται στην Ταϋλάνδη, όπου ως γνωστών διαθέτει πιο «φθηνά» εργατικά χέρια.

Ως εκ τούτου, η τιμή των 10.000 δολαρίων για το νέο ιαπωνικό pickup δεν θα πρέπει να θεωρείται εξωφρενικά χαμηλή, μιας και εξίσου χαμηλά έχει τοποθετηθεί και ο πήχης σε σχεδόν όλα τα επίπεδα.

Exit mobile version