Site icon TheCars.gr

Τόκυο Drift tou Χάμιλτον μέσα σε supercar – Εντυπωσιασμένοι οι οπαδοί του [Video]

Hamilton tokyo drift

Ο Lewis Hamilton απολαμβάνει να οδηγεί γρήγορα αυτοκίνητα τόσο μέσα όσο και έξω από την πίστα και το αυτοκίνητο που οδήγησε στο τελευταίο του βίντεο στο Instagram είναι ένα από τα πιο γρήγορα και συναρπαστικά που υπάρχουν.

Ο 39χρονος πρωταθλητής της F1 δημιούργησε ένα βίντεο στο Instagram σε στυλ μิουζικ βίντεο στο τιμόνι ενός Nissan GT-R R34.

Το βίντεο είναι αρκετά ευχάριστο στην παρακολούθηση και το αυτοκίνητο είναι εκπληκτικό.

Ο Lewis Hamilton, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, που ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Mercedes για να ενταχθεί στη Ferrari στο τέλος αυτής της σεζόν, διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από supercars. Ταξιδεύει επίσης πολύ, οπότε βίντεο σαν αυτό εμφανίζονται συχνά στο Instagram του.

Βάσει των αναρτήσεων του, γνωρίζουμε ότι διατηρεί τα περισσότερα από τα σπάνια αυτοκίνητά του στην Καλιφόρνια, όπου διαθέτει ακίνητα, και όπου τον βλέπουν συχνά να οδηγεί σπάνια hypercars όπως την LaFerrari.

Στο τελευταίο βίντεο, που γυρίστηκε στο Τόκιο από τον βιντεογράφο 13th witness, τον βλέπουμε να οδηγεί ένα αυτοκίνητο που γίνεται όλο και πιο ακριβό και σπάνιο, το Nissan GT-R R34 – το αυτοκίνητο του Fast & Furious, για να είμαστε σαφείς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

Πριν μερικά χρόνια, ο Hamilton ανέβασε ένα παρόμοιο βίντεο, που γυρίστηκε επίσης στο Τόκιο, πίσω από το τιμόνι ενός λευκού Nissan GT-R.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν διαθέτει πραγματικά το συγκεκριμένο Nissan ή απλώς το νοίκιασε, όπως έκανε και την προηγούμενη φορά, αλλά έτσι κι αλλιώς, μπορεί να το αντέξει οικονομικά.

Ο Hamilton είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στον κόσμο.

Σύμφωνα με το Forbes, ο Hamilton κέρδισε περίπου 65 εκατομμύρια δολάρια πέρυσι, μεταξύ του μισθού του στην Mercedes-AMG F1 και διάφορες συμφωνίες χορηγίας.

Αυτός ο αριθμός είναι πιθανό να αυξηθεί σημαντικά σύντομα.

Ο Hamilton αναμένεται να κερδίσει ένα εκπληκτικό ποσό των 50 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως στη Scuderia Ferrari, κάτι που θα του ανοίξει επίσης ακόμα περισσότερες πόρτες για συμφωνίες χορηγίας.

Exit mobile version