Site icon TheCars.gr

Το μυστήριο πίσω από την εγκαταλελειμμένη Bentley Continental GT ερευνάται από διαδικτυακούς ντετέκτιβ

bentley_abandoned

Οι λάτρεις των αυτοκινήτων έχουν στραφεί στους διαδικτυακούς ντετέκτιβ για να βρουν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης ενός σπορ κουπέ Bentley Continental GT που εγκαταλείφθηκε στην Ινδία.

Ενώ οι περισσότεροι από εμάς θα μπορούσαμε μόνο να ονειρευτούμε να αποκτήσουμε ένα τέτοιο αυτοκίνητο υψηλών προδιαγραφών, φαίνεται ότι δεν είναι όλοι τόσο ενθουσιώδεις – με το αυτοκίνητο να έχει εγκαταλειφθεί κάτω από μια αερογέφυρα στη Βομβάη.

Το δίθυρο σπορ κουπέ Bentley CGT του 2004 διαθέτει κινητήρα W12 6,0 λίτρων με διπλή υπερτροφοδότηση που αποδίδει 552 ίππους.

Ο ισχυρός κινητήρας μπορεί να επιταχύνει από τα 0 στα 100 km/h σε μόλις 4,8 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα είναι 318 km/h.

Η Bentley CGT φαίνεται να έχει εγκαταλειφθεί εντελώς.

bentley_abandoned (1)

Συνολικά, λοιπόν, το αυτοκίνητο είναι κάτι παραπάνω από ιδιαίτερα ξεχωριστό, γεγονός που μας κάνει πραγματικά να αναρωτιόμαστε γιατί θα μπορούσε να αφεθεί έξω για να μαζέψει σκόνη και σκουριά.

Και αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί τους λάτρεις των αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο, αφού ο λογαριασμός Auto Luxury στο Instagram στην Ινδία, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα της δίχρωμης Bentley με τη λεζάντα: «Μια Bentley CGT σε θλιβερή κατάσταση…».

Οι θαυμαστές του αυτοκινήτου συσσωρεύτηκαν σχολιάζοντας ποιός το άφησε και για ποιό λόγο.

Κάποιοι υποστήριξαν ότι το αυτοκίνητο ανήκε σε έναν παραγωγό ταινιών Malayalam, ο οποίος είναι γνωστός για τη ζηλευτή συλλογή αυτοκινήτων.

Ωστόσο, η κατάσταση βάρυνε όταν η ομάδα του cartoq.com έψαξε λίγο για την ιδιοκτησία του αυτοκινήτου και διαπίστωσε ότι αυτή τη στιγμή ήταν καταχωρημένο σε διαφορετικό όνομα.

abandoned-bentley

Τα αυτοκίνητα εγκαταλείπονται περισσότερο απ’ ό,τι νομίζετε

Βέβαια, θα μπορούσε να ανήκει στον παραγωγό και κάποια στιγμή να πουλήθηκε, αλλά και πάλι αυτό δεν εξηγεί γιατί ο εκπληκτικός κινητήρας έχει μείνει στην άκρη του δρόμου.

Το να εγκαταλείπονται και να ξεχνιούνται ακριβά αυτοκίνητα συμβαίνει περισσότερο απ’ ό,τι νομίζετε.

Μια συλλογή από 230 κλασικά αυτοκίνητα -συμπεριλαμβανομένων σπάνιων Ferrari- βρέθηκε σε έναν αχυρώνα νωρίτερα φέτος.

Η υπερμεγέθης συλλογή από σκουριασμένα μοτέρ ήταν διασκορπισμένη σε τρεις αποθήκες και ακόμη και σε μια βεβηλωμένη εκκλησία από έναν Ολλανδό επιχειρηματία, ο οποίος προφανώς ήθελε να κρατήσει τα αυτοκίνητά του μυστικά.

Και στο Τέξας, ένας άνδρας ανακάλυψε μια Rolls-Royce Silver Wraith II του 1980 που βρισκόταν σε ένα γκαράζ για περισσότερες από δύο δεκαετίες.

Exit mobile version