Το απόλυτο προϊόν για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας - Είναι πάμφθηνο

Το απόλυτο προϊόν για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας - Είναι πάμφθηνο

Ένας ερασιτέχνης μηχανικός αυτοκινήτων ξετρελάθηκε με ένα προϊόν που, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κατασκευαστή, καθαρίζει το αυτοκίνητο χωρίς προηγούμενο πλύσιμο, καθιστώντας το απαραίτητο για τον καθαρισμό μικρών λεκέδων.

Ωστόσο, κάποιοι λάτρεις των αυτοκινήτων προειδοποίησαν άλλους να το χρησιμοποιούν υπό συγκεκριμένες συνθήκες.

Ο Scotty Kilmer, γνωστός και ως “ο YouTuber του λαού για τα αυτοκίνητα“, χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του για να ενημερώσει τους 6,2 εκατομμύρια ακόλουθούς του για τα αγαπημένα του προϊόντα αυτοκινήτων, να δημοσιεύσει συμβουλές συντήρησης DIY και να καλύψει νέα του κλάδου.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε πριν από τρία χρόνια στο κανάλι του (@ScottyKilmer), συζήτησε για ένα προϊόν που κρατάει στον χώρο αποσκευών του για τον καθαρισμό μικρών λεκέδων στα αυτοκίνητά του.

Το εν λόγω προϊόν ήταν το RainX Waterless Car Wash and Rain Repellent, το οποίο διαφημίζεται για την ικανότητά του να καθαρίζει λεκέδες σε ένα όχημα χωρίς νερό.

Σταματήστε να χρησιμοποιείτε νερό για να πλύνετε το αυτοκίνητό σας“, είπε ο Kilmer, ξεκινώντας το βίντεο του.

“Υπάρχουν μερικές επιστημονικές ιδιοφυΐες εκεί έξω που δημιούργησαν τον τέλειο τύπο όπου μπορείτε απλά να ψεκάσετε το αυτοκίνητό σας, να περιμένετε λίγα λεπτά και να σκουπίσετε τη βρωμιά.”

Χρησιμοποιώντας το δικό του Toyota Tacoma, ψέκασε ένα τμήμα του βρώμικου πίσω φτερού του φορτηγού και σκούπισε τη βρωμιά.

Το προϊόν ισχυρίζεται επίσης ότι βοηθά στη διατήρηση του χρώματος προστατευμένο από τις σκληρές υπεριώδεις ακτίνες και εξασφαλίζει τη δημιουργία σταγόνων νερού όταν βρέχει χάρη στην υδατοαπωθητική επίστρωση.

Απέδειξε το σχηματισμό των σταγόνων νερού ψεκάζοντας το καπό του Toyota Yaris της γυναίκας του, το οποίο έχει υποβληθεί σε τακτική χρήση του προϊόντος.

Κοίτα πως σχηματίζονται οι σταγόνες,” είπε, δείχνοντας το νερό από τον λάστιχο του κήπου του να κυλάει από το καπό.

Ο Kilmer ανέφερε ότι παρόμοια προϊόντα προέρχονται από ασιατικές χώρες λόγω της έλλειψης νερού για τους κατοίκους να πλύνουν τα αυτοκίνητά τους στο σπίτι.”

Ωστόσο, για τους Αμερικάνους, είπε ότι είναι ένα φανταστικό προϊόν για να το έχετε στο αυτοκίνητο σε περίπτωση που προκύψει η ανάγκη για καθαρισμό επί τόπου.

Μπορείτε να το κρατήσετε στο πορτμπαγκάζ σας σε περίπτωση που κάποιο πουλί λερώσει ποτέ το αυτοκίνητό σας,” είπε.

“Απλά το ψεκάζετε και το σκουπίζετε με ένα καθαρό πανί και φύγαμε.”

Η ιστοσελίδα του προϊόντος αναφέρει ότι πρέπει να χρησιμοποιείται σε σκιασμένο χώρο και σε δροσερή επιφάνεια για βέλτιστη χρήση, ποτέ σε άμεσο ηλιακό φως, και να χρησιμοποιείτε ξεχωριστό πανί μικροϊνών για να γυαλίσετε τυχόν υπολείμματα σπρέι μετά τον καθαρισμό.

“Να έχετε πάντα επιπλέον καθαρές, στεγνές πετσέτες πρόχειρες. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε σε μια καθαρή, στεγνή πετσέτα όταν λερωθεί” προειδοποίησε η ιστοσελίδα.

Οι θεατές του βίντεο του Scotty ανταποκρίθηκαν στα λόγια του για τον καθαρισμό επί τόπου, αλλά προειδοποίησαν άλλους οδηγούς να μην χρησιμοποιούν ποτέ το προϊόν για να πλύνουν ολόκληρο το όχημα χωρίς νερό.

Ως επαγγελματίας retailer αυτοκινήτων, κουνάω το κεφάλι μου,” έγραψε ένας θεατής, κερδίζοντας 108 αντίχειρες προς τα πάνω. “Αυτές οι ‘επιστημονικές ιδιοφυΐες σας βοηθούν να καταστρέψετε το βάψιμο του αυτοκινήτου σας τρίβοντας ουσιαστικά τη βρωμιά μέσα του. Μπορείτε επίσης να δείτε τις ραβδώσεις του προϊόντος που απομένουν στο αυτοκίνητό σας από τις γωνίες που έχετε δείξει, ειδικά σε μαύρα αυτοκίνητα.”

Όποιος κάνει detailing ή ακόμα και κέρωμα στο όχημά σας θα περάσει πολύ ωραία στιγμές διορθώνοντας τα πράγματα που έχετε κάνει στο φορτηγό σας.

Ένας άλλος χρήστης τόνισε ότι ο Scotty χρησιμοποίησε λάθος πανί από αυτό που πρότεινε ο κατασκευαστής.

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε καθαρή πετσέτα μικροϊνών όταν καθαρίζετε το αυτοκίνητό σας με αυτόν τον τρόπο,” έγραψαν.

Ο Scotty χρησιμοποίησε κάτι που μοιάζει με χαρτί κουζίνας. ΠΟΤΕ μην χρησιμοποιείτε χαρτί κουζίνας ή οποιοδήποτε χαρτί για το βάψιμο του αυτοκινήτου σας. Απλά θα το γρατσουνίσετε έτσι.

Άλλος ειδικός στον καθαρισμό αυτοκινήτων μίλησε για τους κινδύνους που μπορεί να επιφέρει η λανθασμένη χρήση του προϊόντος στο βάψιμο ενός οχήματος.

“Είμαι ειδικός στην λεπτομέρεια των αυτοκινήτων και μπορώ να ακούσω το χρώμα να ουρλιάζει για έλεος,” έγραψαν.

“Έχω δει και χρειάστηκε να διορθώσω τις συνέπειες από τη χρήση αυτού του προϊόντος. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν στους μη ειδικούς ότι αυτό δεν αντικαθιστά το παραδοσιακό πλύσιμο του αυτοκινήτου!”

Δείτε επίσης

Αυτό είναι το ακριβές έτος που το Tesla που εκτόξευσε ο Elon Musk στο διάστημα θα έρθει πιο κοντά στη Γη

Αυτό είναι το ακριβές έτος που το Tesla που εκτόξευσε ο Elon Musk στο διάστημα θα έρθει πιο κοντά στη Γη

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο βρίσκεται σε «διαπραγματεύσεις» με ομάδα-έκπληξη της F1 και εν μέσω φημών για αποχώρηση από την RB

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο βρίσκεται σε «διαπραγματεύσεις» με ομάδα-έκπληξη της F1 και εν μέσω φημών για αποχώρηση από την RB

Γνωρίζετε τι σημαίνει η Πινακίδα Κινδύνου Κ09

Γνωρίζετε τι σημαίνει η Πινακίδα Κινδύνου Κ09

Γιατί οι τροχοί του Kia EV9 φαίνονται τόσο παράξενοι;

Γιατί οι τροχοί του Kia EV9 φαίνονται τόσο παράξενοι;

Κουίζ: Το έχεις με τα αυτοκίνητα; Μπορείς να κάνεις το 3/3;

Κουίζ: Το έχεις με τα αυτοκίνητα; Μπορείς να κάνεις το 3/3;

Πρόστιμο σε οδηγό για έλλειψη ή μη καλή λειτουργία του ταχόμεντρου στο αυτοκίνητο

Πρόστιμο σε οδηγό για έλλειψη ή μη καλή λειτουργία του ταχόμεντρου στο αυτοκίνητο