Site icon TheCars.gr

Tesla Model 3: Τι φέρνει η νέα έκδοση – Οι πληροφορίες μέχρι τώρα

Tesla

Η τελευταία σειρά διαρροών, ισχυρίζεται ότι το Model 3 Performance, θα κάνει το ντεμπούτο του με αρκετές αναβαθμίσεις, σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο.

Ένα σύντομο βίντεο, που προβάλλεται στο X, παρουσιάζει τα ειδικά εφέ στην μπροστινή και την πίσω οθόνη, κατά την επιτάχυνση “Insane mode“. Ένα άλλο βίντεο, παρουσιάζει τη διεπαφή χρήστη στην οθόνη αφής.

Εδώ, μπορούμε να δούμε ότι το Model 3 Ludicrous, θα διαθέτει προσαρμοζόμενη ανάρτηση, με λειτουργίες «Standard» και «Sport» Ride & Handling, ενδεικτικά πιθανώς κάποιας αερανάρτησης. Επιπλέον, το EV θα έχει τρεις ρυθμίσεις επιτάχυνσης: Chill, Sport και Insane. Τα εφέ οθόνης στο παραπάνω κλιπ, πιθανότατα θα συνδυαστούν με τη ρύθμιση «Παραλός».

Model 3 Ludicrous

Το σήμα Ludicrous είναι εμφανές, υποδηλώνοντας και πάλι ότι το νέο μοντέλο, θα φέρει αυτό το όνομα. Μπορούμε επίσης να δούμε μια καθορισμένη λειτουργία ‘Track‘ και μια λειτουργία αυτόματης αλλαγής ταχυτήτων, επιτρέποντας στο όχημα να μεταβαίνει αυτόματα σε οδήγηση ή όπισθεν, εάν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις.

Αυτό υποστηρίζεται από πρόσθετες πληροφορίες που κοινοποιούνται στο Reddit. Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύτηκε από το u/menormedia, το Model 3 Ludicrous, θα τροφοδοτείται από μια μπαταρία E3 2170 της Panasonic, ενώ το πλαίσιο θα περιλαμβάνει ρύθμιση για συγκεκριμένες επιδόσεις.

Tesla

Για το μοντέλο προδιαγραφών ΗΠΑ, αυτές οι προδιαγραφές, δείχνουν ότι η κορυφαία σειρά θα λάβει άφθονο στάνταρ εξοπλισμό. Αυτό περιλαμβάνει τον εσωτερικό φωτισμό, ένα premium πακέτο ήχου και premium καθίσματα, που θα επιτρέψουν τη λειτουργία εξαερισμού.

Αυτή η συγκεκριμένη λίστα προδιαγραφών, ανήκει σε ένα όχημα που κατασκευάστηκε στις εγκαταστάσεις του Fremont νωρίτερα φέτος, υποδηλώνοντας ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει σύντομα. Επομένως, μπορούμε να περιμένουμε μια αποκάλυψη ανά πάσα στιγμή.

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

Προηγουμένως, βρήκαμε στοιχεία που υποδηλώνουν ότι το Model 3 Performance/Ludicrous, θα διαθέτει μοναδικά σπορ καθίσματα και έναν νέο ηλεκτροκινητήρα, που θα μπορούσε να παρέχει έως και 618 ίππους. Το κανονικό Model 3, επανασχεδιάστηκε πέρυσι με πιο ελκυστική μπροστινή όψη και πιο αριστοκρατικό, βελτιωμένο στυλ.

Το μοντέλο Ludicrous, θα βασιστεί σε αυτό, προσθέτοντας μια πιο αγωνιστική εμφάνιση εμπρός προφυλακτήρα και ένα βαθύτερο splitter. Το πίσω μέρος, θα διαθέτει μια πίσω αεροτομή από ανθρακονήματα.

Μιλώντας για ανθρακονήματα, η Tesla φέρεται να έχει «ζωντανέψει» την καμπίνα, με επιφάνειες από ένθετα από ανθρακονήματα για να αντικατοπτρίζει την σειρά αυτού του μοντέλου, ως παραλλαγή στην απόδοση.

Με τους ειδικούς της εταιρείας να ισχυρίζονται ότι οι πρώτες κινήσεις του Model 3 Ludicrous είναι ήδη σε εξέλιξη, δεν θα αργήσει να κάνει επίσημα το ντεμπούτο του.

YouTube video player

Exit mobile version