Site icon TheCars.gr

Subaru sports mobility concept: Γιαπωνέζος «ταραξίας»!

Subaru sports mobility concept: Γιαπωνέζος «ταραξίας»!

Η φετινή έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο, κατακλύστηκε από πρωτότυπα ηλεκτρικά σπορ αυτοκίνητα και όχι μόνο. Η Subaru σχεδίασε ένα πρωτοποριακό αυτοκίνητο αν και κανείς δεν γνωρίζει αν και πότε θα το βάλει στην γραμμή παραγωγής.

«Μυώδες» ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο λοιπόν, παρουσίασε ένα «μυώδες» ηλεκτρικό αυτοκίνητο, του οποίου το κόνσεπτ ονόμασε Sport Mobility.

 

To «πρησμένο» οπτικά στη σχεδίαση του αυτοκίνητο, ειδικά στους θόλους, με τις όρθιες κοφτές γραμμές πίσω, τα φουσκωμένα φτερά και το τεράστιο σπόιλερ μπροστά, αποπνέει ένα έντονο σπορτίβ παρουσιαστικό μαζί με τις έντονες μπλέ πινελιές.

 

Σφυρήλατο ανθρακόνημα

 

Ο μπροστινός προφυλακτήρας, ο πίσω προφυλακτήρας, τα πλαϊνά μαρσπιέ καθώς και τα καλύμματα των τροχών, είναι διασκευασμένα απο σφυρήλατο ανθρακόνημα, ενώ οι λεπτοί εξάγωνοι προβολείς, θυμίζουν κάτι από το αγωνιστικό παλμαρές της εταιρείας. Το πίσω μέρος ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία με στενά πίσω φώτα, ενώ διαθέτει φωτιζόμενο το  σήμα της Subaru. Οι μπλε πινελιές κορυφώνονται πίσω από το γκρι αμάξωμα,  στην ορθογώνια μπροστινή εισαγωγή, στο μπροστινό αεραγωγό επάνω στο καπό, στα φτερά που βρίσκονται χωριστά από το αμάξωμα, αλλά και στους τροχούς.

Συμπαγές και κόμπακτ

Η πρωτότυπη με αρκετή έμφαση δύναμης εικόνα, προσδίνουν στο Sport Mobility μια ξεχωριστή αισθητική σπορ υπεροχή. Το Sport Mobility, δείχνει σε πρώτη γνωριμία να είναι αρκετά συμπαγές και κόμπακτ. Η Subaru επίσης εντυπωσίασε τους ενδιαφερόμενους, όταν είπε ότι ο οδηγός θα είναι ικανός να ελέγχει και τους τέσσερις τροχούς αν το επιθυμεί, κάτι που μεταφράζεται στο ότι ίσως το συγκεκριμένο κόνσεπτ, να διαθέτει κατ’ επιλογή τετρακίνηση ή ακόμα και κατευθυντικότητα στους πίσω τροχούς, ανάλογα με την επιθυμία του οδηγού.

Κρυμμένα μυστικά

Subaru sports mobility concept: Γιαπωνέζος «ταραξίας»!

Η Ιαπωνική εταιρεία δεν έδωσε αρκετά «μυστικά» από το εσωτερικό του, ίσως γιατί δεν θέλει να την αντιγράψουν, πριν αποφασίσει να βγάλει το νέο κόνσεπτ της στην αγορά. Το μόνο σίγουρο αν κρίνουμε απο το σχήμα του, είναι ότι το αυτοκίνητο δεν θα είναι ένα απλό ηλεκτρικό όχημα μετακίνησης, αλλά ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο επιδόσεων. Ίσως ένα ηλεκτρικό Sti; Πρόσχομεν!

 

Exit mobile version