Site icon TheCars.gr

Στα χρώματα του πολέμου το Suzuki Jimny!

Στα χρώματα του πολέμου το Suzuki Jimny!

Η εταιρεία βελτιώσεων DAMD, συνεργάστηκε με τον Ιταλό κατασκευαστή τροχών Oz Racing, για να βελτιώσει την εμβληματική εμφάνιση του Jimny, αντιγράφοντας οπτικά, δύο θρύλους των ράλι της δεκαετίας του ’80. 

Στα χρώματα του πολέμου το Suzuki Jimny!

Και οι δύο εκδόσεις, διαθέτουν φτερά βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος. Το πρώτο κιτ αμαξώματος, με τίτλο «Little 5», βασίζεται οπτικά, στο άμεσα αναγνωρίσιμο Renault 5 Turbo. Με πολύ αυτοπεποίθηση αλλά και αρκετά ερωτηματικά, η DAMD χαρακτηρίζει το Little 5 στο πλάι, ως “Non Turbo” για να αποφύγει τη σύγχυση των περαστικών.

Το Little 5, διαθέτει ορθογώνιους προβολείς, που θυμίζουν αυτούς του γαλλικού οχήματος. Μια ορθογώνια μάσκα ψυγείου και ένα ζευγάρι πορτοκαλί φώτα ομίχλης, ενισχύουν την ομοιότητα του Jimny με το γαλλικό πρότυπο. Μια μικρή αεροτομή, είναι τοποθετημένη στην οροφή πάνω από την πίσω πόρτα, για να ολοκληρώσει έτσι την μεταμόρφωση. Το δεύτερο κιτ αμαξώματος, έχει τον τίτλο “Little Δ”, καθώς το κιτ αντλεί άμεση έμπνευση από την πρώτη γενιά της Lancia Delta Integrale. Αν και είναι ουσιαστικά οι ίδιες αλλαγές, το Little Delta, μοιάζει σαν μια πιο επιθετική μεταμόρφωση.

Στα χρώματα του πολέμου το Suzuki Jimny!

Το Little Delta έχει τους τέσσερις κυκλικούς προβολείς, μαζί με τους ορθογώνιους κίτρινους προβολείς ομίχλης του πραγματικού, στο σπόιλερ. Η μάσκα του ψυγείου διαθέτει σχίσιμο στη μέση, επίσης όπως το πραγματικό Lancia. Αποδεικνύοντας την αγωνιστική κληρονομιά του Little Delta, υπάρχει ακόμη και μια αγωνιστική λωρίδα στη μέση του αυτοκινήτου και μια τεράστια πίσω πτέρυγα, τοποθετημένη στο πίσω μέρος της οροφής. Και τα δύο νέα κιτ, διαθέτουν επίσης τις νέες εμβληματικές αγωνιστικές ζάντες τύπου «ράλι» της Oz Racing. Αυτές, προσφέρονται είτε σε γκρι χρώμα με λευκά αυτοκόλλητα, είτε σε λευκό με κόκκινα αυτοκόλλητα. 

Παρόλο που το Jimny δεν δέχεται τροποποιήσεις στο σύστημα μετάδοσης της κίνησης για να συμβαδίσει με τις επιθετικές οπτικές αλλαγές, καθε μία απο τις δύο αυτές εκδόσεις, θα εκτεθεί στο σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο τον επόμενο μήνα. 

 

Exit mobile version