Site icon TheCars.gr

Range Rover Sport: «Σκοτεινό» με Stealth εμφάνιση!

Range Rover Sport

Το Stealth Pack προσφέρει ένα Καρπάθιο Γκρι Σατέν εξωτερικό, με γυαλιστερές μαύρες πινελιές και προστατευτική μεμβράνη για μοναδική εμφάνιση. Διατίθεται με μια σειρά ήπιων υβριδικών και plug-in υβριδικών επιλογών κινητήρων, προσφέροντας ισχύ και απόδοση.

Η Land Rover, επιβεβαίωσε την τιμολόγηση και τη διαθεσιμότητα του Stealth Pack στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία. Οι διακοσμήσεις και οι ειδικές εκδόσεις με σκούρο θέμα, έχουν εδώ και καιρό προτιμηθεί από τους αγοραστές premium SUV και το Range Rover Sport, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Range Rover Sport

Για όσους αναζητούν κάτι πιο ξεχωριστό από το υπάρχον Black Pack, η Land Rover παρουσίασε τη νέα και πιο εκτεταμένη επιλογή Stealth Pack, αποκλειστικά διαθέσιμη για το Range Rover Sport Dynamic SE.

Σπορ εμφάνιση

Το Range Rover Sport Stealth Pack διαθέτει μια premium μεταλλική εξωτερική απόχρωση Carpathian Grey Satin, που συμπληρώνεται από γυαλιστερές μαύρες πινελιές σε όλο το αμάξωμα.

Range Rover Sport

Ωστόσο, το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει είναι το εργοστασιακά τοποθετημένο Satin Protective Film, ενισχύοντας τόσο την αισθητική, όσο και την προστασία του αμαξώματος. Η εταιρεία δηλώνει, ότι σε περίπτωση γρατσουνιών ή ζημιάς, το φιλμ μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί.

Εξετάζοντας περαιτέρω τις ιδιαιτερότητες, το Narvik Black Gloss εφαρμόζεται στην οροφή, στην κάτω μπροστινή και πίσω όψη, στις πλαϊνές ποδιές, στα πλαϊνά βράγχια, στους αεραγωγούς της κουκούλας και στα γράμματα.

Το SUV, είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα σετ τροχών των 23 ιντσών, φινιρισμένο σε γυαλιστερό μαύρο και συμπληρώνεται από αντίστοιχες δαγκάνες φρένων.

Εσωτερικό

Για την εσωτερική ταπετσαρία, το Stealth Pack παρέχει στους αγοραστές την επιλογή, είτε μαύρου δέρματος Ebony Windsor, είτε λευκού Light Cloud Windsor Leather, καλύπτοντας όσους προτιμούν τις προδιαγραφές υψηλής αντίθεσης.

Range Rover Sport

Και οι δύο επιλογές, μπορούν να συνδυαστούν με φυσικούς μαύρους καπλαμάδες, διατηρώντας τη συνάφεια με το stealth εξωτερικό.

Μηχανικά

Ανάλογα με την αγορά, το Range Rover Sport Dynamic SE με την επιλογή Stealth Pack, είναι προς το παρόν διαθέσιμο με μια σειρά ήπιων υβριδικών εξακύλινδρων κινητήρων που λειτουργούν με βενζίνη (P360, P400) ή ντίζελ (D250, D300).

Range Rover Sport

Αργότερα φέτος, θα προστεθούν οι πιο ισχυρές και αποτελεσματικές P460e και P550e plug-in υβριδικές εκδόσεις.

Τιμές

Το Stealth Pack κοστίζει 10.305 δολάρια στις ΗΠΑ, επιπλέον της τιμής του 2025 Range Rover Sport Dynamic SE.

Όσο για τις άλλες περιοχές, το ίδιο πακέτο κοστίζει από 11.800 δολάρια στην Αυστραλία και από 14.224 δολάρια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τσέκαρε τις γνώσεις σου

Ποιας χώρας βιομηχανία είναι η Land Rover;

Correct! Wrong!

Exit mobile version