Site icon TheCars.gr

4 ζωδια που παρκάρουν όπως να ναι

Parking

Parking

Η τοποθέτηση του αυτοκινήτου μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά σας, σύμφωνα με την αστρολογία.

Σίγουρα έχετε παρατηρήσει ότι ο καθένας παρκάρει με τον δικό του τρόπο. Άλλοι είναι προσεκτικοί και μετρημένοι, ενώ άλλοι μοιάζουν σαν να ταλαιπωρούν το αυτοκίνητό τους. Ας δούμε λοιπόν ποια 4 ζώδια είναι πιθανότερο να παρκάρουν όπως να ναι!

Κριός:

Ο Κριός είναι γνωστός για την παρορμητικότητά του και αυτό ισχύει και για το πάρκινγκ. Θέλει να φτάσει γρήγορα στον προορισμό του και δεν έχει υπομονή να ψάξει για την τέλεια θέση. Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν δείτε τον Κριό να παρκάρει πρόχειρα, αγνοώντας τις γραμμές ή αφήνοντας το αυτοκίνητό του σε άβολη γωνία.

Υδροχόος:

Ο Υδροχόος είναι ανεξάρτητος και απεχθάνεται τους κανόνες. Αυτό σημαίνει ότι το πάρκινγκ μπορεί να γίνει μια… περιπέτεια για αυτόν. Μπορεί να παρκάρει ανάποδα, παράλληλα σε στενό δρόμο, ή ακόμα και στο πεζοδρόμιο, αδιαφορώντας για το τι θα πουν οι υπόλοιποι.

Τοξότης:

Ο Τοξότης είναι γεμάτος ενέργεια και λατρεύει την ελευθερία. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στο πάρκινγκ. Μπορεί να παρκάρει πολύ μακριά από τον προορισμό του, αδιαφορώντας για την πεζοπορία που θα ακολουθήσει. Επίσης, μην εκπλαγείτε αν δείτε τον Τοξότη να παρκάρει σε μια απαγορευμένη ζώνη, ξεχνώντας τα σήματα.

Λέων:

Ο Λέων λατρεύει να τραβάει την προσοχή και αυτό ισχύει και για το πάρκινγκ. Θέλει να παρκάρει το εντυπωσιακό του αυτοκίνητο σε περίοπτη θέση, ακόμα κι αν εμποδίζει τους υπόλοιπους. Μην εκπλαγείτε αν δείτε τον Λέωνα να παρκάρει πάνω σε δύο θέσεις ή να κλείνει μια θέση με το καρότσι του μωρού του.

Exit mobile version