Site icon TheCars.gr

Optiq: το επόμενο EV της Cadillac [Βίντεο]

Optiq: το επόμενο EV της Cadillac [Βίντεο]

Η Cadillac συνεχίζει να προκαλεί με την εισαγωγή του επόμενου ηλεκτρικού της αυτοκινήτου, του Optiq. Ένα συμπαγές crossover που θα βρίσκεται κάτω από το μεσαίο Lyriq, το Optiq αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024 ως μοντέλο του 2025.

Cadillac's Smallest EV, New Cadillac OPTIQ ELECTRIC SUV 2024

Δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για το επερχόμενο Optiq, με την Cadillac να παρουσιάζει μόνο ένα πακέτο εικόνων στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, χωρίς προδιαγραφές ή πληροφορίες. «Πρόσθετες λεπτομέρειες, καθώς και διαθέσιμα χαρακτηριστικά και τιμές, θα παρουσιαστούν το επόμενο έτος», ανέφερε η Cadillac σε δήλωση της.

Optiq: το επόμενο EV της Cadillac [Βίντεο]

Αναμένουμε πλήρως το Optiq να χρησιμοποιεί την τεχνολογία μπαταριών Ultium της General Motors και πιθανότατα θα μοιράζεται εξαρτήματα με τα άλλα συμπαγή ηλεκτρικά SUV της GM, τα Chevy Blazer και Equinox. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να δούμε παραλλαγές ενός ή διπλού κινητήρα, με αποδόσεις πιθανώς τόσο υψηλές όσο οι 557 ίπποι του Blazer SS EV.

Όταν έρθει το Optiq, θα ανταγωνιστεί μικρά ηλεκτρικά SUV από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Audi Q4 e-tron, Genesis GV60, Mercedes-Benz EQB και άλλων. Η τιμολόγηση θα πρέπει να ξεκινά κάπου στην περιοχή των 37.000 ευρώ, αλλά θα έχουμε επίσημη επιβεβαίωση κάποια στιγμή μέσα στο 2024.

Exit mobile version