Site icon TheCars.gr

Οπτική ψευδαίσθηση: Volkswagen Beetle κολλημένο στο δρόμο

battles.digital

Δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε την οθόνη σας – ή το smartphone σας – αυτό το Volkswagen Beetle πράγματι κάθεται τόσο χαμηλά στο δρόμο.

Ενώ μπορεί να μοιάζει με glitch στο Matrix, στην πραγματικότητα είναι δημιούργημα του λάτρη των αυτοκινήτων, Blake Parson.

Μοιάζει σαν το Volkswagen Beetle που έχει βυθιστεί στο έδαφος.

Αντί για αυτοκίνητο, κάτω από το καπό του αμαξώματος του Volkswagen Beetle βρίσκεται ένας ειδικός σκελετός go-kart. Και ενώ διεκδικεί τον τίτλο του πιο χαμηλού αυτοκινήτου όλων των εποχών, θα μπορούσε σίγουρα να κερδίσει και σε διαγωνισμό limbo.

Ορισμένοι σχολιαστές στην ανάρτηση του Benjamin Battles, η οποία συγκέντρωσε πάνω από 33 χιλιάδες likes μέσα σε τρεις ημέρες από τη δημοσίευση της, ενοχλήθηκαν παράξενα από τη δημιουργία του Parson.

Αυτό γίνεται όλο και πιο ανόητο μέρα με τη μέρα. Το μόνο που θέλουν είναι προσοχή, σαν ανώριμα παιδιά. Μεγαλώστε και γίνετε άντρες, όχι αξιοθέατα. Σκελετός go-kart κάτω από ένα κατεστραμμένο VW γιατί; Για προσοχή,” είπε κάποιος.

battles.digital 01

Κατάφεραν να δημιουργήσουν το πιο μικροσκοπικό αυτοκίνητο στον κόσμο κόβοντας κάτω από τα παράθυρα του Fiat Panda.

Το κάτω μισό του οχήματος έχει αντικατασταθεί με ένα go-kart, το οποίο στηρίζεται σε μόλις τέσσερις μικρούς τροχούς.

Παρά το ότι είναι απίστευτα χαμηλό στο έδαφος, οδηγείται ακριβώς όπως οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο.

Κινείται άνετα πάνω σε χαλίκια όταν δοκιμάζεται, ενώ παράλληλα προκαλεί έκπληξη στους θεατές.

Απλά βεβαιωθείτε ότι θα αποφύγετε τις λακκούβες και τις θάλασσες σε αυτές τις δημιουργίες.

Σε αντίθεση με αυτό το Toyota FJ Cruiser, το οποίο αψήφησε τις πρόσφατες πλημμύρες του Ντουμπάι για να σώσει ένα σχολικό λεωφορείο, αυτά τα αυτοκίνητα-go-kart δεν θα τα πάνε και τόσο καλά σε κακοκαιρία.

 

Exit mobile version