Site icon TheCars.gr

Nissan Armada: θηρίο και… στο ταμείο [Βίντεο]

Nissan Armada: θηρίο και... στο ταμείο [Βίντεο]

Η σειρά των Nissan Armada του 2024 θα ξεκινά με το SV και θα φτάνει μέχρι το SL και το Platinum. Το Nissan Armada του 2024 κακά τα ψέμματα, έγινε αρκετά πιο ακριβό, αλλά συνεχίζει να έχει ανταγωνιστική τιμή.

Redesigned 2024 Nissan ARMADA - New Style & New engine!

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το μεγάλο SUV τριών σειρών, δεν προσφέρει πλέον την βασική έκδοση S, η οποία πέρυσι ξεκίνησε από τα 48.24 ευρώ. Η απόφαση της Nissan να εγκαταλείψει το παλιό βασικό της μοντέλο, σημαίνει ότι το SV παίρνει τη θέση του ως το περισσότερο προσιτό οικονομικά της σειράς.

Ξεκινώντας από 52.580 ευρώ, η αναπροσαρμογή αντιπροσωπεύει ουσιαστικά μια αύξηση της τιμής των 4.350 ευρώ. Για όσους δεν σχεδίαζαν να αγοράσουν το φθηνότερο Armada ούτως ή άλλως, τα τρία υπόλοιπα επίπεδα εξοπλισμού κοστίζουν μόνο 137 ευρώ περισσότερο από πέρυσι.

Nissan Armada: θηρίο και... στο ταμείο [Βίντεο]

Το SL ξεκινά τώρα από 56.000 ευρώ και το Platinum τώρα από 63.650. Αυτές οι τιμές αφορούν την τυπική διάταξη με κίνηση στους πίσω τροχούς. Η επιλογή του συστήματος τετρακίνησης προσθέτει άλλα 2.750 ευρώ στην αξία τους.

Παρόλο τη νέα υψηλότερη βασική τιμή, το νέο Armada εξακολουθεί να παραμένει φθηνότερο, απο τα άλλα μεγάλα SUV. Η Nissan δεν θα κάνει άλλες αλλαγές στην σειρά των Armada για τα μοντέλα του 2024.

Το επερχόμενο Armada, θα εξακολουθεί να τροφοδοτείται από έναν κινητήρα V-8 των 5,6 λίτρων με απόδοση 400 ίππων, που θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων.

Exit mobile version