Site icon TheCars.gr

Μία Lamborghini που δεν μοιάζει με τις άλλες – Είναι κατασκευασμένη από ξύλο

lamborghini-carved-from-wood

Μπορεί να πιστεύετε ότι έχετε δει αρκετές περίεργες Lamborghini, αλλά μια που είναι φτιαγμένη (σχεδόν) εξ ολοκλήρου από ξύλο σίγουρα  είναι κάτι νέο.

Ένας Βιετναμέζος YouTuber και τεχνίτης που ακούει στο όνομα ND – Woodworking Art, δημιούργησε μια Lamborghini Vision GT από ξύλο μαζί με τον γιο του, η οποία μάλιστα λειτουργεί.

Παρόλο που τεχνικά “τρέχει”, είναι καλύτερο να την οδηγείτε σε αυλή παρά να τη βγάλετε στον αυτοκινητόδρομο.

lamborghini-carved-from-wood

Αν αναρωτιέστε πού έχετε ξανακούσει αυτόν τον τύπο, είχε φτιάξει και ένα ξύλινο Tesla Cybertruck πριν από λίγο καιρό, προκαλώντας τον ίδιο τον Elon Musk να σχολιάσει κάτω από την ανάρτηση του στο X.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή η Lamborghini Vision GT είναι μία σοβαρή δουλειά. – παρόλο που μπορεί να είναι λίγο πιο μικρή από ένα πραγματικό αυτοκίνητο, ο τεχνίτης έδωσε προσοχή ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Τα ξύλινα τμήματα, “κάθονται” πάνω σε ένα πλαίσιο από λαμαρίνα, το οποίο δίνει στο αυτοκίνητο μια αίσθηση ανθεκτικότητας. Οι τροχοί είναι κανονικοί, γιατί οι ξύλινοι τροχοί δεν θα άντεχαν στο δρόμο.

lamborghini-carved-from-wood

Ο YouTuber έδωσε ιδιαίτερη προσοχή ακόμη και σε αυτούς τους τροχούς, προσθέτοντας ξύλινα καπάκια και ζάντες. Μοιράστηκε τη διαδικασία κατασκευής ολόκληρου του αυτοκινήτου, σε ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube.

Και για να πούμε την αλήθεια, περιλαμβάνει πολλά ξύλινα εξαρτήματα. Με το “πολλά” εννοούμε αρκετές εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, κομμάτια κομμένα με ακρίβεια. Από τον μπροστινό προφυλακτήρα μέχρι την αεροτομή, κάθε κομμάτι έπρεπε να κοπεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του σχεδίου του, χρησιμοποιώντας διαφορετικά μηχανήματα.

lamborghini-carved-from-wood

Αφού τακτοποίησε όλα τα “τουβλάκια” του, αυτό που έμενε ήταν να τα ενώσει, χρησιμοποιώντας άφθονη βιομηχανική κόλλα και βίδες. Και φυσικά, γυάλισμα, βαφή και αρκετές τελικές πινελιές.

Τι είναι μία φουτουριστική Lamborghini, αν δεν έχει ασυνήθιστα φώτα; Φρόντισε γι’ αυτό τοποθετώντας μερικά φωτάκια RGB στις άκρες του αυτοκινήτου. Το τελικό αποτέλεσμα είναι απίστευτο.

Αν δεν γνωρίζετε τη δουλειά του, ο άνθρωπος πίσω από το ND – Woodworking Art είναι ένας από τους καλύτερους στον χώρο.

lamborghini-carved-from-wood

Διαθέτει μια συλλογή από ξύλινα αυτοκίνητα, η οποία περιλαμβάνει τα πάντα, από ένα Ford F150 Lightning έως και ένα τρένο.

 

 

Exit mobile version