Site icon TheCars.gr

Mercedes-AMG G63 Grand Edition 2024: 1.000 κομμάτια μόνο για… εκλεκτούς

Mercedes-AMG G63

Ένα νέο πακέτο προαιρετικών 50.000 δολαρίων προστέθηκε στη σειρά Mercedes-AMG G63 του 2024, περίπου έξι μήνες μετά την άρση της διετούς παύσης παραγγελιών. Μόλις 1000 G63 με το πακέτο Grand Edition θα κατασκευαστούν παγκοσμίως και η Mercedes – Benz λέει ότι μόνο ένας «αυστηρά περιορισμένος αριθμός οχημάτων θα είναι διαθέσιμος σε κάποιες αγορές».

Το πακέτο προσθέτει εκτενείς χρυσές ανταύγειες εσωτερικά και εξωτερικά, όπως χρυσά εμβλήματα της Mercedes-Benz, ζάντες των 22 ιντσών, αυτοκόλλητα αμαξώματος, δακτύλιο κάλυψης εφεδρικού τροχού και ραφές στα καθίσματα.

Mercedes-AMG G63

Το σατινέ μαύρο εξωτερικό χρώμα είναι στάνταρ, με μαύρη επένδυση καθισμάτων από δέρμα νάπα και τιμόνι με επένδυση από μικροΐνες. Οι επιδόσεις παραμένουν αμετάβλητες σε σχέση με τον V8 βενζινοκινητήρα των 4,0 λίτρων με διπλό στροβιλοσυμπιεστή, ο οποίος αποδίδει 585 PS και 85 κιλά ροπής, ενώ χρειάζεται 4,5 δευτερόλεπτα για τα μηδέν έως τα 100 χλμ/ώρα.

Mercedes-AMG G63

Ο V8, συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων και τετρακίνηση, με δυνατότητες χαμηλής εμβέλειας και μπλοκέ διαφορικά εμπρός, στο κέντρο και πίσω. Ένα facelifted G63 αναμένεται να παρουσιαστεί τις επόμενες εβδομάδες, με βελτιωμένη αεροδυναμική, ελαφρώς προσαρμοσμένη εμφάνιση, επιλογή ηλεκτρικής έκδοσης και μια σχεδιασμένη κίνηση, ώστε να γίνει ο V8 αποκλειστικά για το G63 στην Ευρώπη. Μια πλήρης λίστα με αυτά που προσθέτει το πακέτο επιλογών της περιορισμένης έκδοσης, βρίσκεται παρακάτω:

Mercedes-AMG G63

 

Το πακέτο Mercedes-AMG G63 Grand Edition 2024 προσθέτει:

Mercedes-AMG G63

Φινίρισμα Kalahari Gold Magno για:

Exit mobile version