Site icon TheCars.gr

Max Verstappen: Τι αποκάλυψε για τον πιλότο πρώην οδηγός της F2

Max Verstappen

Ένας πρώην οδηγός της Formula 2 αποκάλυψε πως έμεινε άφωνος όταν ο Max Verstappen όχι μόνο τον γνώρισε, αλλά και του είπε ακριβώς που είχε κάνει λάθος στα προκριματικά.

Ο Max Verstappen είναι γνωστός για την ευθύ και άμεση συμπεριφορά του, όπως διαπίστωσε ο πρώην οδηγός της Formula 2, Clement Novalak, όταν συστήθηκε στον Ολλανδό οδηγό το 2022.

Ο Max Verstappen είναι ένας οδηγός χωρίς περιττές κουβέντες

Τώρα αγωνιζόμενος στην κατηγορία LMP2 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Le Mans και στο IMSA, ο Clement Novalak ανέβηκε στη Formula 2 στα τέλη του 2021 και αγωνίστηκε για την ομάδα MP Motorsport για μια πλήρη σεζόν το 2022.

Συστήνοντας τον εαυτό του στον παγκόσμιο πρωταθλητή της F1, Max Verstappen, το 2022, ο Novalak ανέφερε ότι εντυπωσιάστηκε πολύ από το γεγονός ότι ο Verstappen γνώριζε ακριβώς ποιος ήταν και, επιπλέον, μπόρεσε να δώσει στον Γάλλο οδηγό κάποιες άμεσες συμβουλές για την προηγούμενη προκριματική του συνεδρία – δεν διευκρινίστηκε σε ποιο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο συνέβη αυτό.

«Προσωπικά λατρεύω τον Max, με την έννοια ότι είναι ένας οδηγός χωρίς περιττές κουβέντες, ναι, έρχεται στην πίστα, μπαίνει στο αυτοκίνητο, οδηγεί και φεύγει», δήλωσε ο Novalak στο podcast Track Limits για τον οδηγό της Red Bull.

«Πολλοί άνθρωποι δεν το συμπαθούν αυτό γιατί δεν μπορούν να γνωρίσουν σωστά τον άνθρωπο.»

«Αλλά είναι ένας από τους πολύ λίγους ανθρώπους που, όταν μου τον σύστησε για πρώτη φορά ένας φίλος, ο Max γύρισε προς εμένα και είπε ‘Αν δεν είχες κάνει λάθος στον τομέα 2 στην προκριματική, θα μπορούσες να είχες κάνει πολύ καλύτερη δουλειά, φίλε. Θα μπορούσες να ήσουν στην πρώτη πεντάδα!»

«Είπα, ‘Ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρε μαλ@@@α;’ Μετά μιλήσαμε μισή ώρα για τους αγώνες γενικά και, για έναν διπλό παγκόσμιο πρωταθλητή ή έναν παγκόσμιο πρωταθλητή εκείνη την εποχή, να σου δώσει αυτόν τον χρόνο – δεν το κάνουν πολλοί οδηγοί.»

«Στη F1, προφανώς είναι πολύ απασχολημένοι και συγκεντρωμένοι, δεν έχουν πολύ χρόνο, και υπάρχουν ίσως δύο ή τρεις οδηγοί σαν κι αυτόν, που δεν αλλάζουν. Αν θέλεις να μιλήσεις για έναν οδηγό που είναι πραγματικός φίλαθλος των μηχανοκίνητων αθλημάτων, αυτός είναι ο Verstappen.»

Exit mobile version