Site icon TheCars.gr

Maserati MC20 Notte 630 PS: Italiana Vera! [Βίντεο]

Maserati MC20 Notte 630 PS: Italiana Vera! [Βίντεο]

Με περιορισμένη παραγωγή σε μόλις 50 αυτοκίνητα, το «Notte» είναι το πρώτο προσαρμοσμένο MC20, με νέα βαφή και ακόμη περισσότερο Alcantara στο εσωτερικό του.

Maserati MC20 Notte. Race the Night

Η νέα εμφάνιση αποτελείται από ένα γυαλιστερό μαύρο εξωτερικό, που μετατρέπεται σε μαγνητικό ματ και ονομάζεται «Nero Ezzenza». Η Maserati λέει ότι αυτό το σχέδιο βαφής είναι φωτεινό στο σκοτάδι.

Maserati MC20 Notte 630 PS: Italiana Vera! [Βίντεο]

Τα πλαϊνά λογότυπα και το σήμα της Maserati θα ακολουθήσουν επίσης το ίδιο και θα μεταμορφωθούν από ασημί σε ματ λευκό χρυσό για να αναφέρονται στην αγωνιστική της κληρονομιά. Τα κράματα «birdcage» 20 ιντσών και οι δαγκάνες φρένων είναι επίσης μαυρισμένα και συμπληρώνονται από λευκές και χρυσές πινελιές.

Η καμπίνα έχει επίσης ανανεωθεί και έχει αποκτήσει ακόμα πιο φανταχτερό δέρμα Alcantara από ό,τι είχε ήδη, συμπεριλαμβανομένων των μαύρων και γκρι σπορ καθισμάτων με τις κίτρινες ραφές ενώ το τιμόνι είναι απο  ημιανθρακόνημα. Ένας μοναδικός αριθμός του μοντέλου από τα 50, υπάρχει επίσης ανάμεσα στα προσκέφαλα.

Maserati MC20 Notte 630 PS: Italiana Vera! [Βίντεο]

Το MC20 Notte έχει κατασκευαστεί από το τμήμα Fuoriserie της Maserati, το οποίο εξειδικεύεται στη σχεδίαση των περισσότερων μοντέλων περιορισμένης παραγωγής ξεκινώντας απο το MC20.

Οι συνεργάτες προώθησης της φίρμας, περιλαμβάνουν τον Aνδρέα Μπερτολίνι, οδηγό της Trident και πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της GT1, και τον άσσο της μπάλλας Ντέβιντ Μπέκαμ, παγκόσμιο πρεσβευτή της μάρκας.

Maserati MC20 Notte 630 PS: Italiana Vera! [Βίντεο]

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Maserati, Κλάους Μπούζε, δήλωσε: «Το MC20 Notte γιορτάζει το συναίσθημα των αγώνων και τη γοητεία της νύχτας συνδυάζοντας την κορυφαία απόδοση και την ιταλική κομψότητα με ένα άγγιγμα μυστηρίου».

Μηχανικά ο κινητήρας V6 Nettuno διατηρεί την ισχύ των 630 ίππων. Η τιμή αγοράς είναι επίσης άγνωστη, αλλά αναμένεται να είναι λίγο πάνω από τις 214.000 ευρώ .

Exit mobile version