Site icon TheCars.gr

Κουίζ: Περιμένεις το επόμενο Grand Prix; Μπορείς να κάνεις το 3/3;

Pierre Gasly races during the 10th Stop of the FIA Formula One World Championship at the Red Bull Ring in Spielberg, Austria on June 30, 2023 // Philip Platzer / Red Bull Ring // SI202306300727 // Usage for editorial use only //

Η καρδιά σου χτυπά δυνατά, η βενζίνη κυλάει στις φλέβες σου και η μυρωδιά από τα καυτά ελαστικά γεμίζει τον αέρα! Η Formula 1 επιστρέφει! Πιστεύεις ότι είσαι ο απόλυτος γνώστης της Formula 1; Έχεις παρακολουθήσει κάθε στροφή, γνωρίζεις κάθε ομάδα και οδηγό, και μπορείς να προβλέψεις την επόμενη κίνηση με ακρίβεια; Αν ναι, τότε ήρθε η ώρα να αποδείξεις την τεχνογνωσία σου σε αυτό το απαιτητικό κουίζ!

Σε αυτό το σύντομο τεστ 3 ερωτήσεων, θα έρθεις αντιμέτωπος με δύσκολες ερωτήσεις. Από άγνωστες trivia και ιστορικές στιγμές έως τεχνικές λεπτομέρειες και καλά κρυμμένα μυστικά, θα σε προκαλέσουμε να αποδείξεις ότι ανήκεις στην ελίτ.

Μόνο το 5% των φανατικών της Formula 1 καταφέρνει να πετύχει το απόλυτο 3/3. Είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις τον τίτλο;

Ξεκινήστε το κουίζ τώρα

Πόσες στροφές έχει η πίστα Gilles Villeneuve;

Correct! Wrong!

Ποια είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πίστα της F1;

Correct! Wrong!

Η πίστα του Λας Βέγκας μήκους 6.201 χιλιομέτρων είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πίστα της Formula 1, πίσω από τη Spa-Francorchamps (7.004 χιλιόμετρα) και μπροστά από την πίστα της Τζέντα της Κορνίς (6.178 χιλιόμετρα).

Πότε πραγματοποιήθηκε το πρώτο Grand Prix στον Καναδά;

Correct! Wrong!

Το Grand Prix του Καναδά διεξήχθη για πρώτη φορά στην πίστα το 1978, όπου ο Ζιλ Βιλνέβ (1950-1982), κέρδισε για τη Scuderia Ferrari.

Κουίζ: Περιμένεις το επόμενο Grand Prix; Μπορείς να κάνεις το 3/3;
Συγχαρητήρια!

teen with a cup

Μπράβο! Ελάχιστοι κατάφεραν να βρούν και τις 3 σωστές απαντήσεις.

Share your Results:

Exit mobile version