Site icon TheCars.gr

Κουίζ: Παρακολουθείς τις εξελίξεις στην τεχνολογία των αυτοκινήτων; Κάνε το 3/3 και απέδειξε το

car

Είσαι λάτρης της αυτοκίνησης και πάντα ενημερωμένος για τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα; Έχεις ακούσει για τα αυτόνομα οχήματα, τα ηλεκτρικά υβριδικά μοντέλα και τις τεχνολογίες ασφαλείας αιχμής; Αν ναι, τότε ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις τις γνώσεις σου σε αυτό το συναρπαστικό κουίζ αυτοκινήτου!

Σε αυτό το σύντομο τεστ 3 ερωτήσεων, θα βυθιστείς στον κόσμο των καινοτόμων τεχνολογιών που διαμορφώνουν το μέλλον της αυτοκίνησης. Από τα πιο πρόσφατα συστήματα υποβοήθησης οδηγού έως τις επερχόμενες τάσεις στον τομέα της κινητικότητας, θα σε προκαλέσουμε να αναδείξεις το πάθος σου για την τεχνολογία και να αποδείξεις ότι είσαι στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.

Μόνο οι πιο ενημερωμένοι λάτρεις αυτοκινήτου θα καταφέρουν να πετύχουν το απόλυτο 3/3. Είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις τον τίτλο του γνώστη της τεχνολογίας και να ανήκεις στο ελάχιστο 3% που θα ξεχωρίσει;

Ξεκινήστε το κουίζ τώρα

Με ποια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία έχει συνεργασία η BYD;

Correct! Wrong!

Η Toyota και η BYD ανακοίνωσαν στις 2 Απριλίου 2021 πως το κοινό τους εγχείρημα, η BYD Toyota Electric Vehicle Technology Co Ltd, ιδρύθηκε επίσημα. Η κοινοπρακτική επιχείρηση εδρεύει στη Σενζέν και ανήκει κατά 50% στην Toyota και κατά 50% στην BYD.

Ποιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο έχει τη μεγαλύτερη επιτάχυνση στον κόσμο;

Correct! Wrong!

Με 2.000 ίππους και έχοντας τελική ταχύτητα 400 χιλιόμετρα την ώρα, το Aspark Owl πιάνει τα 0-100 χιλιόμετρα την ώρα σε μόλις 1,69 δευτερόλεπτα.

Πώς ονομαζόταν αρχικά η Mazda;

Correct! Wrong!

Η Mazda ξεκίνησε την πορεία της ως Toyo Cork Kogyo Co., Ltd, ένα εργοστάσιο παραγωγής φελλών, που ιδρύθηκε στη Χιροσίμα της Ιαπωνίας, στις 30 Ιανουαρίου 1920.

Κουίζ: Παρακολουθείς τις εξελίξεις στην τεχνολογία των αυτοκινήτων; Κάνε το 3/3 και απέδειξε το
Συγχαρητήρια!

teen with a cup

Μπράβο! Ελάχιστοι κατάφεραν να βρούν και τις 3 σωστές απαντήσεις.

Share your Results:

Exit mobile version