Site icon TheCars.gr

Κουίζ: Είσαι “μαχητής των δρόμων”; Απάντησε σωστά και εντυπωσίασε τους φίλους σου

car

Είσαι λάτρης της ταχύτητας και της αδρεναλίνης; Σου αρέσει να νιώθεις τον έλεγχο του αυτοκινήτου σου και να ξεπερνάς τα όριά σου; Αν ναι, τότε ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις τις γνώσεις σου σε αυτό το συναρπαστικό κουίζ αυτοκινήτου!

Σε αυτό το σύντομο τεστ 3 ερωτήσεων, θα βυθιστείς στον συναρπαστικό κόσμο της οδήγησης και της μηχανικής. Από τεχνικές οδήγησης και άγνωστες trivia έως ιστορικές κούρσες και θρυλικούς οδηγούς, θα σε προκαλέσουμε να αναδείξεις το πάθος σου για τα αυτοκίνητα και να αποδείξεις ότι είσαι ένας αληθινός “μαχητής” των δρόμων.

Μόνο οι πιο έμπειροι και αφοσιωμένοι οδηγοί θα καταφέρουν να πετύχουν το απόλυτο 3/3. Είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις τον τίτλο του “μαχητή” και να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου με τις γνώσεις σου;

Ξεκινήστε το κουίζ τώρα

Τί συμβολίζει το έμβλημα της Mercedes;

Correct! Wrong!

Τα 3 αστέρια της Mercedes συμβολίζουν τον στόχο της εταιρείας για παγκόσμια επικράτηση των κινητήρων της σε στεριά, αέρα και θάλασσα.

Ποια χρονιά η BMW εισήγαγε το 1ο ηλεκτρικό της αυτοκίνητο;

Correct! Wrong!

To πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της BMW είναι το i3. Πρωτοπόρος στον τομέα της καινοτομίας, κινητήρια δύναμη εξέλιξης και υποστηρικτής της οδήγησης χωρίς εκπομπές ρύπων στην πόλη, αυτά είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά αυτού του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου. Με την κυκλοφορία του στην αγορά το 2013, το BMW i3 ξεχώρισε στην αγορά αυτοκινήτων.

Από που προέρχεται το όνομα Mazda;

Correct! Wrong!

Το όνομα "Mazda" προέρχεται από τον Αχούρα Μάζντα, τον θεό της αρμονίας, της νοημοσύνης και της σοφίας από τον πολιτισμό της Δυτικής Ασίας.

Κουίζ: Είσαι "μαχητής των δρόμων"; Απάντησε σωστά και εντυπωσίασε τους φίλους σου
Συγχαρητήρια!

teen with a cup

Μπράβο! Ελάχιστοι κατάφεραν να βρούν και τις 3 σωστές απαντήσεις.

Share your Results:

Exit mobile version