Site icon TheCars.gr

Κουίζ: Είσαι “ειδικός” στα αυτοκίνητα; Μόνο το 6% κάνει το 3/3

car

Πιστεύεις ότι ξέρεις τα πάντα για τα αυτοκίνητα; Μπορείς να αναγνωρίσεις κάθε μοντέλο με μια ματιά; Αν ναι, τότε ήρθε η ώρα να αποδείξεις την τεχνογνωσία σου σε αυτό το απαιτητικό κουίζ αυτοκινήτου!

Σε αυτό το σύντομο τεστ 3 ερωτήσεων, θα έρθεις αντιμέτωπος με δύσκολες ερωτήσεις που θα ξεχωρίσουν τους πραγματικούς ειδικούς . Από σπάνια μοντέλα και ιστορικούς κατασκευαστές έως άγνωστες τεχνικές λεπτομέρειες και κρυμμένα μυστικά, θα σε προκαλέσουμε να αποδείξεις ότι ανήκεις στην ελίτ.

Μόνο το 6% των φανατικών αυτοκινήτου καταφέρνει να πετύχει το απόλυτο 3/3. Είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις τον τίτλο του “ειδικού” και να ανήκεις στο κλειστό κλαμπ των αληθινών petrolheads;

Ξεκινήστε το κουίζ τώρα

Τί σημαίνει το AMG στα μοντέλα της Merdeces;

Correct! Wrong!

Η Mercedes Aufrecht, Melcher και Großaspach (γνωστή και ως Mercedes-AMG), είναι ο βραχίονας επιδόσεων της εμβληματικής γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Mercedes-Benz. Πήρε το όνομά της από τους δύο μηχανικούς που ίδρυσαν την AMG το 1967.

Πώς ονομάζεται η σειρά των ηλεκτρικών λεωφορείων της BYD;

Correct! Wrong!

Το λεωφορείο σειράς K της BYD (ορισμένες φορές αναφέρεται απλά ως BYD ebus ή BYD ηλεκτρικό λεωφορείο) είναι μια σειρά λεωφορείων μπαταρίας που κατασκευάζονται από τον κινεζικό κατασκευαστή αυτοκινήτων BYD. Διαθέτουν μπαταρία φωσφορικού λιθίου-σιδήρου που έχει αναπτυχθεί από την ίδια την εταιρεία και προσφέρουν τυπική αυτονομία 250 χιλιομέτρων (160 μίλια) ανά φόρτιση σε συνθήκες αστικού δρόμου.

Ποια μηχανή της Honda έχει τις περισσότερες πωλήσεις;

Correct! Wrong!

Το Honda Super Cub πούλησε 20 εκατομμύρια μονάδες μέχρι το 1992, 50 εκατομμύρια μέχρι το 2005 και 100 εκατομμύρια μέχρι το 2017.

Κουίζ: Είσαι "ειδικός" στα αυτοκίνητα; Μόνο το 6% κάνει το 3/3
Συγχαρητήρια!

teen with a cup

Μπράβο! Ελάχιστοι κατάφεραν να βρούν και τις 3 σωστές απαντήσεις.

Share your Results:

Exit mobile version