Site icon TheCars.gr

Κουίζ: Δεν παίρνεις το πόδι από το γκάζι; Μπορείς να απαντήσεις σωστά και στις 3 ερωτήσεις;

car

Σου αρέσει η αδρεναλίνη να ανεβαίνει με κάθε στροφή; Σου κόβεται η ανάσα στο άκουσμα ενός δυνατού κινητήρα; Αν ναι, τότε ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις τις γνώσεις σου σε αυτό το συναρπαστικό κουίζ αυτοκινήτου!

Σε αυτό το σύντομο τεστ 3 ερωτήσεων, θα βυθιστείς στον συναρπαστικό κόσμο της ταχύτητας και της αυτοκίνησης. Από θρυλικές κούρσες και ιστορικούς οδηγούς έως άγνωστες trivia και τεχνικές λεπτομέρειες, θα σε προκαλέσουμε να αναδείξεις το πάθος σου για τα αυτοκίνητα και να αποδείξεις ότι είσαι ένας αληθινός λάτρης της αδρεναλίνης.

Μόνο οι πιο αφοσιωμένοι και ταχύτατοι “petrolheads” θα καταφέρουν να πετύχουν το απόλυτο 3/3. Είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις τον τίτλο του “αφοσιωμένου” και να ανήκεις στο ελάχιστο ποσοστό που θα ξεχωρίσει;

Ξεκινήστε το κουίζ τώρα

Πότε η Mazda άλλαξε επίσημα το όνομά της;

Correct! Wrong!

Αρχικά, η εταιρεία παρήγαγε μηχανές και το 1931 έκανε στροφή στην παραγωγή οχημάτων με το Mazda-Go, ένα μικρό τρίτροχο φορτηγό. Η υιοθέτηση του ονόματος Mazda επίσημα από την εταιρεία, έγινε το 1984.

Ποιο μοντέλο της BYD έχει τις περισσότερες πωλήσεις;

Correct! Wrong!

Το Qin Plus, το best seller της BYD - το κορυφαίο σε πωλήσεις μεταξύ όλων των οχημάτων στην Κίνα - πούλησε σχεδόν 400 περισσότερες μονάδες από το Model Y της Tesla στο εξάμηνο που έληξε τον Νοέμβριο του 2023

Ποιο είναι το σλόγκαν της Mercedes;

Correct! Wrong!

Το σλόγκαν της Mercedes-Benz είναι «Το καλύτερο ή τίποτα», και ενσαρκώνει την ποιότητα των αυτοκινήτων που προσφέρει η μάρκα ακόμα και σήμερα.

Κουίζ: Δεν παίρνεις το πόδι από το γκάζι; Μπορείς να απαντήσεις σωστά και στις 3 ερωτήσεις;
Συγχαρητήρια!

teen with a cup

Μπράβο! Ελάχιστοι κατάφεραν να βρούν και τις 3 σωστές απαντήσεις.

Share your Results:

Exit mobile version