Site icon TheCars.gr

Hot Rod Power Tour West: 1600 αυτοκίνητα στην έρημο της Νεβάδα

Hot Rod Power Tour West: περιπέτεια στην έρημο της Νεβάδα!

Η δεύτερη ημέρα της εναρκτήριας περιοδείας του 2023 Hot Rod Power Tour West, του πλέον δημοφιλή αγώνα συναγωνισμού και αντοχής στην Αμερική, ξεκίνησε με μια εκδρομή στην έρημο και τα βουνά, στη Νεβάδα και στην πολυσύχναστη πόλη του Λας Βέγκας.

Το προσωπικό της εκδήλωσης MotorTrend, έστειλε τους συμμετέχοντες σε μερικούς αυτοκινητόδρομους, προτού τους περάσουν από παράπλευρους δρόμους και τελικά επέστρεψαν στο Interstate 15. Μια ξεχωριστή διαδρομή «γρίφος» ενσωματώθηκε στη διαδρομή, με αποτέλεσμα διάφορα βραβεία και δωρεάν swag από πολλούς χορηγούς, συμπεριλαμβανομένου του Duralast.

Hot Rod Power Tour West: περιπέτεια στην έρημο της Νεβάδα!

Η συμμετοχή αυξήθηκε σε λίγο πάνω από 1.600 (!) αυτοκίνητα μέχρι το The Strip at Las Vegas Motor Speedway. Μια έκθεση αυτοκινήτου οργανώθηκε στα pits του drag strip. Το drag strip ήταν «καυτό» όλη την ημέρα και αρκετές εκατοντάδες συμμετέχοντες, εκμεταλλεύτηκαν τον πιο δροσερό καιρό κυνηγώντας τις καλύτερες στιγμές τους με αντίπαλο το χρονόμετρο.

Hot Rod Power Tour West: περιπέτεια στην έρημο της Νεβάδα!

Επίσης, μια τεράστια πίστα autocross τοποθετήθηκε στη γωνία της αχανούς εγκατάστασης. Η μεγάλη ισχύς θα καθόριζε την ημέρα για τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα, καθώς πέτυχαν εντυπωσιακές ταχύτητες σε αυτή την χαραγμένη διαδρομή autocross. Τα μεγάλα φρένα έκαναν την διαφορά, καθώς και οι οδηγοί «έθαβαν» το πεντάλ αργά στις στροφές, για να περιορίσουν τις μεγάλες ταχύτητες. Περισσότεροι από 50 οδηγοί έφτασαν στις στροφές και οι πιο γρήγοροι ήταν στο χαμηλότερο εύρος των 40 δευτερολέπτων.

Hot Rod Power Tour West: περιπέτεια στην έρημο της Νεβάδα!

Η εναρκτήρια περιοδεία HOT ROD Power Tour West, έχει μια ακόμη ημέρα στο πρόγραμμα, η έκθεση ταξιδιωτικού αυτοκινήτου επιστρέφει στην Καλιφόρνια στο διάσημο In-N-Out Pomona Dragstrip. Είναι μια σπάνια ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να διαγωνιστούν στο drag strip στην Πομόνα. Αυτό είναι ένα προνόμιο που συνήθως προορίζεται για τους επαγγελματίες οδηγούς του NHRA και τους επιλεγμένους ανταγωνιστές Sportsman.

Hot Rod Power Tour West: περιπέτεια στην έρημο της Νεβάδα!

Οι αγωνιζόμενοι χαλαρώνουν και ξεκουράζονται, απολαμβάνοντας την γκαλερί από το The Strip στο Las Vegas Motor Speedway και τους δρόμους της ανατολικής Καλιφόρνια και της δυτικής Νεβάδα, για να ανακτήσουν δυνάμεις για την τελευταία επόμενη κρίσιμη αγωνιστική ημέρα του θεσμού!

Exit mobile version