Site icon TheCars.gr

Hendrick Motorsports vs Hooters: Διάλυση χορηγίας NASCAR και δικαστική διαμάχη

Hendrick Motorsports vs Hooters: Διάλυση Χορηγίας NASCAR και Δικαστική Διαμάχη

Source: Wikipedia

Η Hendrick ισχυρίζεται ότι η Hooters δεν εκπλήρωσε τις οικονομικές της υποχρεώσεις σύμφωνα με τη συμφωνία των 1,7 εκατομμυρίων δολαρίων για τη χορηγία της βόλτας του Chase Elliott.

Η Hendrick Motorsports, μια από τις κορυφαίες ομάδες της NASCAR, έχει καταθέσει αγωγή εναντίον της αλυσίδας εστιατορίων Hooters για παραβίαση συμβολαίου χορηγίας. Η διαμάχη επικεντρώνεται στον δημοφιλή οδηγό Chase Elliott και το αυτοκίνητό του No. 9 Chevrolet.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Hooters δεν έχει καταβάλει το σύνολο του ποσού που είχε συμφωνήσει για τη χορηγία NASCAR του Chase Elliott, παρά το γεγονός ότι ο οδηγός σημείωσε σημαντικές νίκες με τα χρώματα της εταιρείας.

Η αλυσίδα εστιατορίων, η οποία ανακοίνωσε τον Ιούνιο ότι έκλεινε 44 «υπολειτουργούσες» τοποθεσίες σε όλη τη χώρα, έχει φημολογείται ότι αρνήθηκε να πληρώσει το υπόλοιπο του συμβολαίου που η Hendrick ισχυρίζεται ότι έπρεπε να γίνει σε τέσσερις πληρωμές. Η Hendrick Motorsports μηνύει για το υπόλοιπο του συμβολαίου, το οποίο υπερβαίνει τα 1,7 εκατομμύρια δολάρια.

Η Hooters ήταν ένας από τους χορηγούς του Elliott από το 2017 έως τον Ιούνιο. Κέρδισε στο Τέξας φέτος με την Hooters ως κύριο χορηγό του. Ήταν η πρώτη νίκη της εταιρείας ως κύριος χορηγός από τότε που ο αείμνηστος Alan Kulwicki κέρδισε στο Pocono το 1992.

Αυτή η νομική διαμάχη έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στον κόσμο της NASCAR, καθώς οι χορηγίες αποτελούν βασικό στοιχείο για τη χρηματοδότηση των ομάδων και των οδηγών.

Exit mobile version