Site icon TheCars.gr

Fiat 500-e Red: κόκκινο του πάθους

Η Fiat επιβεβαίωσε ότι οι πρώτες μονάδες που θα ταξιδέψουν στην Αμερική, θα είναι αυτές του μοντέλου της ειδικής έκδοσης Red και είπε ότι αυτές θα είναι διαθέσιμες για παραγγελία για όσους εγγραφούν στο ψηφιακό συλλεκτικό της FiatPass στο διαδίκτυο.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το 500e προδιαγραφών ΗΠΑ, όπως φαίνεται από τα πορτοκαλί ανακλαστικά φώτα στο μπροστινό φτερό. Η έκδοση Red, είναι φινιρισμένη σε έντονο κόκκινο εξωτερικό χρώμα και έχει όμορφες μαύρες ζάντες 24 ακτίνων.

Μια εικόνα του εσωτερικού, δείχνει ότι το χρωματικό θέμα συνεχίζεται και εκεί, με ένα κόκκινο διακοσμητικό κομμάτι, να εκτείνεται σε όλο το ταμπλό. Αναμένεται ότι το 500-e, θα ξεκινά από περίπου 31.200 ευρώ, αν και η Fiat δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ακριβείς  τιμές.

Θα πρέπει να έχει το ίδιο σύστημα μετάδοσης της κίνησης που προσφέρεται και στην Ευρώπη, το οποίο αποτελείται από έναν ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο μπροστά, με ισχύ 117 ίππων.

 

Η αμερικανική έκδοση πιθανότατα θα συνοδεύεται από το μεγαλύτερο από τα δύο διαθέσιμα πακέτα μπαταριών του αυτοκινήτου, τα οποία θα μπορούσαν να παρέχουν περίπου 240 χλμ αυτονομίας. Αυτή η αρχική σειρά ειδικών εκδόσεων Red, αποτελεί μέρος μιας φιλανθρωπικής προσπάθειας που υποστηρίζει το Product Red, που συγκεντρώνει χρήματα για τη χρηματοδότηση της έρευνας για τον HIV και το AIDS.

Exit mobile version