Site icon TheCars.gr

F1: Απίστευτη εικόνα στο γκαράζ της Redbull – Έκαναν τα τρόπαια χούλα χουπ

red-bull-china-trophies-hula-hoop-2024-planetf1

Δημιουργικό ή ασεβές; Μια εικόνα εμφανίστηκε στο διαδίκτυο που φαίνεται να δείχνει τους μηχανικούς της Red Bull να χρησιμοποιούν τα τρόπαια του κινεζικού Grand Prix ως χούλα χουπ.

Στην καμπάνια της F1 2024 μέχρι στιγμής συνεχίζεται η κυριαρχία της Red Bull, με τον Max Verstappen να έχει κερδίσει τέσσερις από τους πέντε αγώνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής, ενώ πήρε και τη νίκη στο Sprint την τελευταία φορά στην Κίνα στο πλαίσιο ενός διπλού Sprint και Grand Prix. Μια τριάδα από P2 και μια P3 για τον ομόσταυλό του Sergio Perez στην Κίνα εξασφάλισαν ένα γεμάτο τρόπαια ξεκίνημα στην καμπάνια για τη Red Bull.

Η Red Bull φαίνεται να βρίσκει μοναδική χρήση για τα τρόπαια του Κινεζικού GP
Λαμβάνοντας υπόψη την κυριαρχία ρεκόρ που έχει εξαπολύσει η Red Bull από την έναρξη της εποχής του ground effect της Formula 1 το 2022, η τροπαιοθήκη στο Milton Keynes μάλλον έχει γεμίσει, οπότε φαίνεται ότι η Red Bull βρήκε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τις τελευταίες προσθήκες της συλλογής της για μια διαφορετική χρήση.

Τα τρόπαια του κινεζικού Grand Prix προωθήθηκαν πριν από τον αγώνα ως ένα «πρώτο στο είδος του φορητό τρόπαιο», με το σχέδιο να έχει ως πρότυπο τα δάφνινα στεφάνια που έπαιρναν οι αθλητές για τις νίκες τους σε αγώνες.

Μια εικόνα που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να δείχνει δύο μηχανικούς της Red Bull να χρησιμοποιούν τα τρόπαιά τους για το κινεζικό Grand Prix σαν το εικονικό παιχνίδι με το χούλα χουπ, ενώ μια άλλη κινηματογραφεί.

Αυτό φυσικά οδήγησε σε πολλές συζητήσεις μεταξύ των οπαδών στα σχόλια. Μήπως το φαινόμενο του κορεσμού έχει αρχίσει να εγκαθίσταται στη Red Bull, καθώς οι άνετες νίκες συνεχίζουν να έρχονται; Ή μήπως πρόκειται για μια ακίνδυνη διασκέδαση για μια ομάδα που ζει την καλύτερη ζωή της στην F1;

Ένας οπαδός υποστηρίζει ότι η πρώτη από αυτές τις θεωρίες είναι αληθινή.

«Νιώθω ότι ίσως έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου έχουν κερδίσει αρκετά. Το να κουνάνε σαν χούλα χούπ ένα τρόπαιο σίγουρα υποδηλώνει ότι το έχουν κάνει».

Ένας άλλος οπαδός εν τω μεταξύ δήλωσε ότι αυτό απαντά στο ερώτημά τους σχετικά με το αν οι ομάδες νοιάζονται πραγματικά για τα τρόπαια που κερδίζουν.

«Πάντα αναρωτιόμουν αν οι οδηγοί και οι ομάδες νοιάζονται πραγματικά για τα τρόπαια των αγώνων ή αν είναι απλώς ένα ακόμη κομμάτι ακαταστασίας. Υποθέτω ότι έχω μια απάντηση».

Ωστόσο, ένας φίλαθλος υποστήριξε ότι είναι φυσικό η Red Bull να διασκεδάσει με ένα τέτοιο σχέδιο τροπαίου.

«Αυτό το τρόπαιο ήταν μια υπέροχη ιδέα. Συνήθως, απλά το βάζεις σε ένα ράφι και αυτό είναι όλο. Το κοιτάς κάθε τόσο, αλλά συνήθως το ξεχνάς».

«Αλλά κοιτάξτε! Μπορείς πραγματικά να το φορέσεις αυτό γύρω από το λαιμό σου, όπως τις δάφνες των παλιών εποχών. Ή να κάνεις χούλα χουπ με αυτό, όπως κατάλαβαν αυτοί οι τύποι. Ή να τα χρησιμοποιήσετε σαν σκουλαρίκια. Ίσως ακόμα και ως δαχτυλίδι στη μύτη! Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και άλλοι χρήστες. Ανεξάρτητα από αυτό, επιτρέπει στους ανθρώπους να είναι ευφάνταστοι! Αστειεύομαι μόνο κατά το ήμισυ. Σοβαρά, γιατί να μην διασκεδάσετε λίγο με αυτά;»

Ένας άλλος οπαδός που συμφωνεί, πρόσθεσε: «Αφήστε τους να διασκεδάσουν λίγο, το άξιζαν».

Η Red Bull είναι το συντριπτικό φαβορί για να προσθέσει στην εκτεταμένη συλλογή τροπαίων της την επόμενη φορά στο Grand Prix του Μαϊάμι, όπου ο Verstappen δεν έχει ηττηθεί ακόμα από τότε που ο αγώνας εντάχθηκε στο καλεντάρι το 2022.

Exit mobile version