Site icon TheCars.gr

Etihad Airways: Πλέον μεταφέρει supercars

Etihad Airways: Πλέον μεταφέρει supercars

Η Etihad Airways διαθέτει μια υπηρεσία που επιτρέπει στους εκατομμυριούχους να μεταφέρουν εύκολα τα supercars τους από χώρα σε χώρα.

Όταν είσαι εκατομμυριούχος, έχεις πολλά μετρητά να ξοδέψεις. Και αν σκεφτούμε πόσα θα έχεις ξοδέψει για ένα supercar, θα ήθελες να το πάρεις στις διακοπές σωστά; Ευτυχώς, το «FlightValet» της Etihad, πλέον έχει τη λύση.

Etihad Airways: Πλέον μεταφέρει supercars

Boeing 747 vs. Boeing 777: Ποιο είναι πιο γρήγορο; 

Πετώντας με στυλ – με ένα supercar

Η υπηρεσία βρίσκεται, υπό την εποπτεία του τμήματος Logistics της αεροπορικής εταιρείας της Μέσης Ανατολής. Ξεκίνησε το 2018, παράλληλα με την αύξηση της ζήτησης για αποστολές supercars σε δημοφιλείς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη.

Ο Abdulla Mohammed Shadid, διευθυντής στο τμήμα Logistics δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε αυτό το νέο προϊόν στην αγορά

«Η ζήτηση από τους πελάτες μας έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, και σε μια προσπάθεια να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, έχουμε εισαγάγει δυνατότητα μεταφοράς οχημάτων σε νέους σταθμούς το 2018.»

Γιατί τα περισσότερα αεροπλάνα είναι λευκά; Δεν είναι αυτό που νομίζετε 

Εκατοντάδες supercars μεταφέρονταν κάθε χρόνο στα επιβατικά αεροσκάφη της εταιρείας, αλλά το FlightValet απλοποίησε τη διαδικασία. Η υπηρεσία, που είναι διαθέσιμη όλο το χρόνο, εξυπηρετεί τους λάτρεις της ταχύτητας, που θέλουν να κάνουν μια βόλτα σε πίστες όπως το Yas Marina Circuit στο Αμπού Ντάμπι.

Οι έμποροι αυτοκινήτων και οι κατασκευαστές θα ωφεληθούν επίσης, καθώς θα το FlightValet, θα τους επιτρέψει να μεταφέρουν τα προϊόντα τους με ευκολία.

Μόνο τα καλύτερα από την Etihad

Το FlightValet έχει ακόμη και την επιλογή να παραλάβει και να παραδώσει το αυτοκίνητο απευθείας σε εσάς, τόσο πριν την αναχώρηση, όσο και κατά την άφιξη του αεροσκάφους. Οι «ιδιαίτερες» υπηρεσίες τους, έχουν εκτιμηθεί δεόντως από τους επιβάτες.

Τα υπνοδωμάτια των πλουσίων μέσα στα ιδιωτικά τζετ τους 

Exit mobile version