Site icon TheCars.gr

Δείτε την υβριδική Mercedes-AMG S63 να «πιάνει» στην Autobahn τα 300 χλμ./ώρα [Βίντεο]

Δείτε την υβριδική Mercedes-AMG S63 να «πιάνει» στην Autobahn τα 300 χλμ./ώρα

Το μεγάλο πολυτελές sedan επιταχύνει από στάση στα 294,9 χλμ./ώρα σε λίγο περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι ένα μεγάλο και βαρύ αυτοκίνητο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και αργό. Σίγουρα, ένα μικρό διθέσιο όχημα με χαμηλό βάρος μπορεί να ελίσσεται σαν αιλουροειδές από στροφή σε στροφή. Τι θα λέγατε όμως για ένα σπριντ από τα 0 στα 290 χλμ./ώρα σε 30 δευτερόλεπτα; Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για μια επίδοση-άθλο για οποιοδήποτε αυτοκίνητο. Πόσο μάλλον για κάποιο που διαθέτει όλα τα κομφόρ και τους πέντε στο σύνολο επιβάτες του.

NEW! Mercedes AMG S63 E PERFORMANCE | TOP SPEED on AUTOBAHN

Ο λόγος για την Mercedes-AMG S63 E Performance. Ένα νέο βίντεο από το AutoTopNL παρουσιάζει το μεγάλο πολυτελές sedan στο φυσικό του περιβάλλον – να καταπίνει τις ατελείωτες ευθείες της γερμανικής autobahn με ταχύτητες πολύ πάνω από 161 χλμ./ώρα. Το βίντεο μπαίνει κατευθείαν στο ψητό δείχνοντας την Mercedes-AMG S63 E Performance να επιταχύνει σε μια ευθεία διαδρομή από στάση μέχρι τα 295 χλμ./ώρα, με το χρονόμετρο να γράφει μόλις 31,16 δευτερόλεπτα. Μια χαρά, αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτό το πληθωρικό sedan ζυγίζει πάνω από 2,5 τόνους.

Φυσικά, η μεγάλη ιπποδύναμή του βοηθάει. Ας μην ξεχνάμε ότι η νέα AMG S63 E Performance παντρεύει έναν twin turbo V8 4,0 λίτρων με έναν μόνο ηλεκτροκινητήρα. Το αποτέλεσμα είναι μια συνδυασμένη απόδοση 802 ίππων και 1.430 Nm.

Ως αναμενόμενο, η ισχύς, οι επιδόσεις και η πολυτέλεια έχουν το τίμημά τους, κυριολεκτικά όμως. Τα επίσημα στοιχεία για τις ΗΠΑ δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, αλλά η Mercedes-AMG S63 E Performance θα κοστίζει λογικά λίγο πιο κάτω από τα 190.000 ευρώ.

Exit mobile version