Site icon TheCars.gr

Απίστευτο: Πεντάχρονο παιδί σπάει κάθε ρεκόρ ταχύτητας με Lamborghini

Απίστευτο: Πεντάχρονο παιδί σπάει κάθε ρεκόρ ταχύτητας με Lamborghini

Ο Zayn Sofuoğlu μπήκε πίσω από το τιμόνι στην τρυφερή ηλικία των πέντε ετών και 128 ημερών, ενώ ένα βίντεο δημοσιεύτηκε στο Instagram του. Δεν έχει καν κλείσει τα δέκα και ήδη έχει συγκεντρώσει εξαψήφιο αριθμό ακόλουθων στο Instagram.

Στο κλιπ, φαίνεται να οδηγεί το αυτοκίνητο, ντυμένος με την πλήρη εξάρτηση.

Μήπως αυτός ο οδηγός είναι το πιο cool παιδί που έχουμε δει ποτέ;

Με ένα booster seat στη θέση του, ο Zayn κάθισε πίσω από το τιμόνι μιας Lamborghini Revuelto. Σε μία κλειστή πίστα, κατάφερε να την οδηγήσει σε κύκλους με μεγάλη ταχύτητα.

Η λεζάντα για την ανάρτηση έγραφε: «[Πέντε] ετών και 128 ημερών ο Zayn έγινε το ταχύτερο παιδί στον κόσμο με ταχύτητα 312km ανά ώρα».

Μόλις ολοκλήρωσε τη βόλτα, πήδηξε έξω από το αυτοκίνητο και έκανε στην κάμερα ένα μεγάλο thumbs up. Για να το καταλάβουμε καλύτερα, 312 χλμ/ώρα, είναι περίπου το 1/4 της ταχύτητας του ήχου.

Ο λογαριασμός του Zayn, τον οποίο διαχειρίζονται οι γονείς του, δείχνει τον ίδιο να οδηγεί μερικά εντυπωσιακά οχήματα, από μοτοσικλέτες μέχρι τρίκυκλα. Ο πατέρας του, ο Kenan Sofoğlu, είναι μοτοσικλετιστής και πενταπλός παγκόσμιος πρωταθλητής Supersport. Το παιδί έχει την ταχύτητα στα γονίδιά του.

Απίστευτο: Πεντάχρονο παιδί σπάει κάθε ρεκόρ ταχύτητας με Lamborghini

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Zayn γεννήθηκε μόλις το 2019, είναι αρκετά εντυπωσιακό να δούμε πόσα έχει βιώσει στη σύντομη ζωή του.

Exit mobile version