Site icon TheCars.gr

4 ζώδια που νοιάζονται για τον προορισμό, παρά για το όχημα

young-woman-traveling-country-side

Ενώ για κάποιους το αυτοκίνητο αποτελεί δήλωση στυλ και πολυτέλειας, άλλοι το βλέπουν απλά σαν ένα μέσο μεταφοράς. Η αστρολογία, πάντα πρόθυμη να δώσει μια ερμηνεία, μπορεί να ρίξει φως στα ζώδια που δεν ιδρώνουν για την μάρκα του αυτοκινήτου τους.

Ας γνωρίσουμε λοιπόν τα 4 αυτά ζώδια που έχουν σαν προτεραιότητα τον προορισμό και όχι το ταξίδι με κότερο!

  1. Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου): Αποφασιστικοί και πρακτικοί, οι Σκορπιοί δεν έχουν χρόνο για ανοησίες. Ένα αυτοκίνητο για αυτούς είναι εργαλείο. Εφόσον τους μεταφέρει στον προορισμό τους με ασφάλεια και αξιοπιστία, δεν τους απασχολεί η μάρκα ή το μοντέλο. Επενδύουν περισσότερο στην απόδοση και στην αντοχή του οχήματος παρά στην επωνυμία.

  2. Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου): Οι Τοξότες είναι ελεύθερα πνεύματα και λάτρεις της περιπέτειας. Το αυτοκίνητο για αυτούς είναι απλά το εισιτήριο για το επόμενο ταξίδι. Ανεξάρτητα από το αν οδηγούν ένα πολυτελές σεντάν ή ένα παλιό off-road, προτεραιότητά τους είναι η εμπειρία του ταξιδιού και όχι η άνεση που προσφέρει το όχημα.

  3. Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου): Προοδευτικοί και ανεξάρτητοι, οι Υδροχόοι δεν ενδιαφέρονται για την κοινωνική εικόνα. Το αυτοκίνητο για αυτούς είναι απλά ένα μέσο μεταφοράς και όχι ένα σύμβολο στάτους. Είναι πιο πιθανό να οδηγούν ένα οικολογικό αυτοκίνητο ή ένα μεταχειρισμένο όχημα παρά ένα καινούργιο ακριβό μοντέλο.

  4. Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου): Δραστήριοι και ανυπόμονοι, οι Κριοί θέλουν να φτάσουν στον προορισμό τους όσο πιο γρήγορα γίνεται. Το αυτοκίνητο για αυτούς είναι ένα εργαλείο δράσης. Επικεντρώνονται περισσότερο στην απόλαυση και στην ισχύ του κινητήρα παρά στην άνεση ή την πολυτέλεια. Εάν ένα αυτοκίνητο τους βοηθά να φτάσουν γρήγορα και με στυλ στον προθεσμία τους, τότε τους αρκεί.

Exit mobile version