Alfa Romeo Junior: Εκδόσεις, τιμές και πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα

Alfa Romeo Junior: Εκδόσεις, τιμές και πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα

Ένα ολοκαίνουργιο B-SUV της Alfa Romeo σχεδιάστηκε για να συνδυάζει τέλεια την ιστορία της μάρκας και το σπορ χαρακτήρα με την καθημερινή άνεση.

Η θρυλική ομάδα της Alfa Romeo, που έχει δημιουργήσει μοντέλα όπως η 4C, η 8C, οι Giulia/Stelvio Quadrifoglio και η Giulia GTA έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και παρέδωσε την Alfa Romeo Junior.

Η Alfa Romeo Junior είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία σε ηλεκτρική και υβριδική έκδοση, με αυτόματο κιβώτιο και τιμή που ξεκινάει από τις €28.900.

 

Ένα αμάξι που τιμά την Ιστορία και τον οδηγό.

Το αυτοκίνητο αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας άψογης συνεργασίας μεταξύ των κορυφαίων μηχανικών του κόσμου και του θρυλικού «Balocco Proving Ground». Είναι ένα αμιγώς σπορ αυτοκίνητο που αναβιώνει το πάθος της ιταλικής μάρκας για την απόλυτη οδηγική απόλαυση.

Η Alfa Romeo Junior συνδυάζει :

  • Μοναδικό σχεδιασμό: Το νέο ιταλικό B-SUV ξεχωρίζει για την πρωτότυπη σχεδίασή του.
  • Σπορ χαρακτήρα και άνεση: Η Junior προσφέρει μια μοναδική ισορροπία μεταξύ σπορ απόδοσης και καθημερινής άνεσης.
  • Αυθεντική οδηγική απόλαυση: Η Junior είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία.
  • Κορυφαία τεχνολογία: Η χρήση προηγμένης τεχνολογίας εξασφαλίζει την ασφάλεια και την άνεση των επιβατών.
  • Ευχρηστία: Η Junior είναι ένα αυτοκίνητο ιδανικό για καθημερινή χρήση, χάρη στην ευελιξία και την πρακτικότητά της.

Ο σχεδιασμός του δεν περνά απαρατήρητος χωρίς όμως να υστερεί σε πρακτικότητα και άνεση. Η καμπίνα του μπορεί να υποστηρίξει ιδανικά μια οικογένεια και διαθέτει έναν κορυφαίο για την κατηγορία χώρο αποσκευών έως 415 It.

Φυσικά δεν λείπει η υψηλή ψηφιακή τεχνολογία, η οποία υποστηρίζεται από δύο ψηφιακές οθόνες διαγωνίου 10,25” και 10,1” για τον πίνακα οργάνων και το infotainment αντίστοιχα.

Η εφαρμογή της Alfa Romeo βοηθάει εσάς και το αυτοκίνητο , ενημερώνοντας για την κατάστασή του και προσφέροντας απομακρυσμένο έλεγχο μερικών λειτουργιών του. Διαθέτει επίσης το ψηφιακό πιστοποιητικό NFT που καταγράφει αναλυτικά, ψηφιακά και αδιάβλητα το ιστορικό χρήσης και συντήρησης του αυτοκινήτου.

Οι εκδόσεις :

Η γκάμα της Alfa Romeo Junior καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επιλογών, από την υβριδική Ibrida των 136 ίππων με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με έξι σχέσεις, μέχρι την ηλεκτρική Elettrica των 156 ίππων και την κορυφαία σπορ Veloce των 280 ίππων. Η Veloce, με το ελαφρύ της βάρος και το εξαιρετικά ρυθμισμένο πλαίσιο, αποτελεί ένα αυθεντικό σπορ B-SUV και προσφέρει μια οδηγική εμπειρία που ξεχωρίζει στην κατηγορία.

Χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν :

  • Καινοτόμο σύστημα μετάδοσης: Η Alfa Romeo Junior διαθέτει το πρώτο μπλοκέ εμπρός διαφορικό Torsen 4ης γενιάς (Type D) σε ηλεκτρικό μοντέλο, εξασφαλίζοντας βελτιωμένη πρόσφυση και χειρισμό σε κάθε στροφή.
  • Ανάρτηση υψηλών επιδόσεων: Η έκδοση Veloce διαθέτει ειδική ανάρτηση, χαμηλωμένη κατά 25mm, για βελτιωμένη αίσθηση οδηγού και καλύτερο έλεγχο του αυτοκινήτου.
  • Ισχυρά φρένα: Τα τετραπίστονα εμπρός φρένα, σε συνδυασμό με τις ζάντες 20 ιντσών, εξασφαλίζουν εξαιρετική επιβράδυνση και ασφάλεια.
  • Ρύθμιση για όλες τις συνθήκες: Όλες οι εκδόσεις της Junior έχουν ρυθμιστεί για να προσφέρουν μια ισορροπημένη και ευχάριστη οδηγική εμπειρία, ανεξαρτήτως των συνθηκών οδήγησης.

Και οι δύο εκδόσεις του αυτοκινήτου είναι ήδη διαθέσιμες για παραγγελία, με τιμή €29.900 για την υβριδική και €1.000 λιγότερα (€28.900) για την ηλεκτρική, συνυπολογίζοντας την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3».

Τα πρώτα αυτοκίνητα θα φτάσουν στην Ελλάδα στην αρχή του Φθινοπώρου, ενώ προς το τέλος του χρόνου αναμένονται τόσο η κορυφαία Veloce όσο και η τετρακίνητη Q4 που θα χρησιμοποιεί το υβριδικό σύστημα των 136 HP.

Πηγή: Real.gr

Δείτε επίσης

Γιατί το ρεζερβουάρ μου έχει κίτρινο καπάκι; Τί σημαίνει για το καύσιμο

Γιατί το ρεζερβουάρ μου έχει κίτρινο καπάκι; Τί σημαίνει για το καύσιμο

Etihad Airways: Πλέον μεταφέρει supercars

Etihad Airways: Πλέον μεταφέρει supercars

BYD: Πλήρης εξαγορά της Mercedes-Benz στην Κίνα

BYD: Πλήρης εξαγορά της Mercedes-Benz στην Κίνα

Η «φθηνή» βενζίνη βλάπτει το αυτοκίνητο;

Η «φθηνή» βενζίνη βλάπτει το αυτοκίνητο;

Το Νο.1 υλικό για να εξαφανίσετε τη σκόνη από το ταμπλό του αυτοκινήτου

Το Νο.1 υλικό για να εξαφανίσετε τη σκόνη από το ταμπλό του αυτοκινήτου

F1: Τί δήλωσε ο Πέρεζ μετά τη «ντροπή» στο Μπακού

F1: Τί δήλωσε ο Πέρεζ μετά τη «ντροπή» στο Μπακού